3. napja késik a menstruációm de még mindig halvány csak a 2. csíkom szerintetek miért?
Lehet, hogy nem középidőben volt az ovulációd. Nekem a ciklus szerinti 5. héten full negatív volt, aztán a 6. hétre lett halvány pozitív. Egy héttel kisebb is volt, mint vérzés szerint kellett volna. A mostanival is annyira későn volt ovulációm, hogy az utolsó menzesz első napjától számítva a 40. napon elvégzett teszt negatív lett, majd 10 perc után kidobtam. Este ki akartam vinni a szemetet, kinyitottam a fürdőszobai kuka tetejét és ott volt a második csík, de nagyon-nagyon halványan. A leírásban persze az állt, hogy 10 perc után már nem leolvasható. 3 nappal később (43. nap) már szinte rögtön pozitív lett, de az sem volt olyan nagyon erős. A baba 8 nappal kisebb, mint amekkorának kéne lennie, olyan későn estem teherbe. Most már a második harmadot tapossuk, minden rendben vele, a testvérével is minden oké volt, csak annyi, hogy nem minden nő a 15. napon fogan. Ezt sajnos sok nődoki elfelejti, engem is riogatott a rendelőben, hogy nem fejlődik a baba, aztán a magándoki csak legyintett erre és neki lett igaza. Ennyi.
Amúgy dokihoz kb. a 6-7. héten érdemes menni, akkor általában már van szívhang is, de az sem törvényszerű!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!