Már napok óta késik a menstruációm, több teszt is pozitív, de még mindig halvány. Ugye nem lesz baj? Kép lent
Igen, X-epil. Ma vettem 2 dobozzal, hogy az egyformán lássam erősödik-e.
Vaterás halvány volt tegnap, de erősebb mint pénteken.
Gabriel pénteken halvány volt.
Szerintem rendben van! :) az x-epil nem tudom, de a vaterás - ahhoz képest, hogy 10-es - sokkal halványabb volt nekem is, mint mondjuk egy 25-ös gabriel....
Mikorra nem vártad pontosan?
Utolsó mensi dec 30-án jött meg. Ciklusaim változóak 27-32 nap között. Valószínű most is inkább később volt peteérés, ugye?
Aggódóm mert augusztusban sikerült teherbe esnem, de a teszt nem erősödött, aztán vérzéssel távozott is.
Amúgy másfél éve próbálkozunk a kistesóval, van már egy 5 éves nagyfiúnk.
Szerintem erősödött!:)
Nem lesz itt baj!! Biztos pár nappal később fogant!;)
Nem lesz baj! :)
Majd erősödik ne aggódj! Egyebkent en 9hetes 3napos vagyok ma,de mégsem az az igazan nagyon nagyon erősek a tesztek. :)
Megis szepen fejlődik a pottomkem. Ne aggódj ,minden oke lesz!
Boldog babavarast! :)
Nem gond :D
Nekem már 8 napja késett mire beerősödött....aztán pedig ikrekkel vagyok várandós, pedig azt mondják ikreknél minden erősebb(teszt, tünetek), aztán nálam nem jött be :D
17 hkm
szerintem ne olcsó tesztekből vegyél egy halommal, hanem vegyél egy digitális cleablue-t, az világosan megmutatja, mi a szitu és kb. mióta:)
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!