Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már napok óta késik a menstruá...

Már napok óta késik a menstruációm, több teszt is pozitív, de még mindig halvány. Ugye nem lesz baj? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

Ez a mai tesztem.

2016. febr. 1. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Eddig minden oké, nyugi! Több különféle tesztet nem érdemes hasonlítani, de az egyik hozzászóló már leírta, hogy a vaterás az halványabb a Gabrielnél. Nos, én meg leírnám, hogy az x-epil is, én meg a vaterásat nem ismerem.

Halványabb Gabriel után két napra tesztelve x-epilt, csak, ha kerestem, láttam rajta valamit, de egyébként kb. negatív volt. Ehhez képest sokkal szebb nemcsak a Gabriel, de az x-epil is.

Ha egymáshoz szeretnéd őket hasonlítani, akkor kétnaponta tesztelj reggeliből és ugyanolyan típusúval. X-epil is megteszi, ha már látod, hogy ilyen szép, egyértelmű csíkja van.

A digitális is jó, de ugye ez csak egyszeri mérésről, helyzetről tájékoztat.

Jelentkezz be dokihoz, szerintem már egy jobb ultrahanggal ilyen erős teszteknél hüvelyivel láthat petezsákot is (nálam látott) de jövő héten már biztosan.

;)

Szívből gratulálok!

2016. febr. 1. 10:46
 12/17 A kérdező kommentje:

Felső a tegnapi alsó a mai.

[link]

2016. febr. 2. 05:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem latszolag ugyan olyan.

Drukk, hogy erosodjon!

2016. febr. 2. 09:40
 14/17 A kérdező kommentje:
2016. febr. 2. 10:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Az a Predictor amit most csináltam reggeli pisiből amiből az x-epilt is
2016. febr. 2. 10:26
 16/17 anonim ***** válasza:
a Predi már szép erős!!! :)
2016. febr. 2. 10:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, ez mar igen!:)) szep pozi!;)
2016. febr. 2. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!