Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány kilót híztatok 16. hetes...

Hány kilót híztatok 16. hetes kismamás korotokig?

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 12:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 kg-ot(az elején a rosszulléteim miatt még fogytam néhány kilót).
2008. okt. 6. 12:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

szia! én a 20.hétig semmit nem híztam. aztán a 20 és 24.hét között feljött 10 kg.nem egyenletesen hízik az ember,nyugi. nekem azt mondta a védőnő,hogy diétázzak,az orvos pedig kifejezetten megtiltotta.azt mondta,hogyha genetikailag ilyen vagyok,akkor éhezhetek is,akkor is fogok hízni,készül a szervezetem a szoptatásra.

Amúgy pedig egyáltalán nem látszik. hatalmas a hasam, a mellem is 2 számot nőtt. ne törődj vele,ki mit mond és semmi esetre se diétázz,az nem tesz jót a bébinek. nyugi,majd szülés után lemennek a kilók,vagy legkésőbb szoptatás után

2008. okt. 6. 12:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
En 4 kilot.Most a 33 heten 10 kilo plussznal tartok de semmi nem latszik,sot meg a bordaim is kilatszanak..(magas vagyok)
2008. okt. 6. 12:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én 8-at,azóta 5-öt

32 hetes

2008. okt. 6. 13:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a 20. hétig nem híztam semmit, vagyis az elején fogytam 1 k-ot, ami visszajött. Most a 40. hét végén kb. 13 kg-nál tartok. nagyon odafigyelek, na meg 150 g-os cukorbeteg diétán vagyok, szóval így nem nehéz...:D. Pedig teljesen normál, inkább vékony alkat voltam a szülés előtt.
2008. okt. 6. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én a 16. hétig 3kg-ot.Most a 23 nál tartok és összesen 6 nál tartok. Viszont én egyltalán nem voltam rosszul az elején sem.

Figyelj oda mit eszel, hamar jönnek a kilok. És ezután jön csak a java.

Viszont azt hallottam hogy a 2.trimesztertöl heti 0.5kg a normális

Boldog babavárást

23 hetes kismama

2008. okt. 6. 13:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 4-et.

Most a 31.héten 10.kilónál tartok.

Üdv

2008. okt. 6. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én a 16. hétig 2 kg-ot híztam! pont ma mértem magam,és ugyan annyi vagyok,azóta 2 hét telet el! én alapból súlyfelesleggel kezdtem,és nagyon nem örülnék neki,ha sok maradna rajtam! boldog babavárást! szió

2008. okt. 6. 13:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok,bocsi annak örülnék ha NEM sok maradna rajtam!
2008. okt. 6. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

szia, en a falasi rohamok miatt az elejen 5 kilót (meg szerintem foleg amiatt, hogy abbahagytam a rendszeres edzest), aztan jott az etvagytalansag, fogytam 2 kilót

most 19 hetesen az elmult harom hetben hiztam 2 kilót.

tehat 16 hetes koromig kb 3kiló plussz

de igazan nem szamit, ne meregesd magad, meg ne parazz rajta, mert egysreszt alkati, masreszt meg ez a dolog ezzel jár.

kb a 18. hettol fel-1 kiló hetente normális/elfogadott.

ja, en is 20 kilós sulyfelesleggel kezdtem, és baba elott szerettem volna tizet fogyni, de igy alakult. Sok dologban nem hatrany némi sulyfelesleg, valszeg a kismamók is ezert hiznak :D

majd szoptatasnal, meg a gyerekkel valo rohangalastol lejon, plussz akkor ujra csinalhatunk csomo mindent (ha lesz ra idonk :)) amit most nem.

ne aggodj emiatt.

2008. okt. 6. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!