A terhességetek/szülésetek mennyire hasonlított az anyukátokéra?
Anyukám és az anyai nagymamám terhessége nagyon hasonlított, semmi hányinger, sok hízás (25-30 kg), gyors, komplikáció mentes szülés és terhesség. Anyukám "túlhordott" tesómat és engem is.
Anyukám tesójának volt a két gyereke között egy vetélése (missed ab lett), vérzése előtte, a második gyerekével és vérzett, enyhe hányingere volt, gyors, komplikáció mentes szülés.
Anyai ágon mindenki nagy gyereket szült, én 3,5kg voltam, tesom 4kg.
Apai nagymamám rengeteget hány, sokat volt kórházban, 9 hónap alatt csak fogyott, mintha vérzékenysége is lett volna, vagy ilyesmi, otthon bábánál szülte mindkét gyerekét ('60-as évek), tudtommal a szülések komplikáció mentesek voltak.
Én 10 hetes vagyok jelenleg, erős hányingerrel küzdök, és 2 hétig véreztem, eddig 1 kilót fogytam... A többi majd kiderül. :)
Ugyanolyan volt a terhességem a lànyommal, a fiaimmal meg tök màs.
A szüléseim eddig kicsit ugyan lassabbak,meg nekem nem folyt el a magzatvizem, de ugyanolyan fàjdalommentesek és pl elsőhöz képest gyors volt,màsodik pedig rövidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!