Missed ab után következő terhessegetek rendben volt?
Missed ab után 3honapra teherbe estem (orvosom engedélyével próbálkoztunk)
Most vagyok 8hetes terhes és aggódom egy kicsit ezért szeretném tudni kinek sikerült...
Én is kapom az utrogestant nekem nem volt szívhang
Most van szívhang :) csak kicsit aggódom
Engem 6 hetesen műtöttek, április közepén. Június 20-án már erős pozitív teszt volt újra a kezemben. Én is aggódtam, hogy ne legyen baj, de a dokim azt mondta, az előző babával genetikailag nem stimmelhetett valami, azért nem fejlődött, plusz ott még egy haematoma is bezavart. A másik valószínű ok, hogy olyan nagy volt a haematoma(véreztem is bőven tőle), hogy az nem engedte fejlődni. Szóval azt mondta semmi gond nem lesz. Én még utrot se szedtem, sőt, épp nagy zűr volt az életünkben, költözés, pakolás, 2 gyerkőccel, de már 22 hetes vagyok!! :)
Nyugi és gratulálok!!! :)
8 hetesen volt missed abom. A harmadik ciklusban lettem újra terhes.
21 hetes, minden rendben.
En is nagyon aggodtam, sőt, rettegtem az első 12 hétben. Nem kaptam semmit, nem volt mégsem semmi baj.
Ne aggódj!
A korai vetélés nagyon gyakori! Erre én is a vetélés után jöttem rá, amikor utána olvastam, sokakkal beszéltem.
Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!