Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után következő...

Missed ab után következő terhessegetek rendben volt?

Figyelt kérdés

Missed ab után 3honapra teherbe estem (orvosom engedélyével próbálkoztunk)

Most vagyok 8hetes terhes és aggódom egy kicsit ezért szeretném tudni kinek sikerült...

2016. okt. 24. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyan csak fél év után jött össze újra a baba,de minden rendben volt 😉
2016. okt. 24. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Kaptam Utrogestant, és így minden rendben van, most 21 hetes terhes vagyok. Nálam a missed ab progeszteronhiány miatt volt.
2016. okt. 24. 17:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Én is kapom az utrogestant nekem nem volt szívhang

Most van szívhang :) csak kicsit aggódom

2016. okt. 24. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem 6 hetesen műtöttek, április közepén. Június 20-án már erős pozitív teszt volt újra a kezemben. Én is aggódtam, hogy ne legyen baj, de a dokim azt mondta, az előző babával genetikailag nem stimmelhetett valami, azért nem fejlődött, plusz ott még egy haematoma is bezavart. A másik valószínű ok, hogy olyan nagy volt a haematoma(véreztem is bőven tőle), hogy az nem engedte fejlődni. Szóval azt mondta semmi gond nem lesz. Én még utrot se szedtem, sőt, épp nagy zűr volt az életünkben, költözés, pakolás, 2 gyerkőccel, de már 22 hetes vagyok!! :)

Nyugi és gratulálok!!! :)

2016. okt. 25. 08:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem vártam meg a 3hónapot így a következő babám is elment most viszont 5hónapot vártunk és minden rendben vele :) igaz még "csak" 13 hetes vagyok de a 12.en már túl és ez jó :) te megvártad a 3hónapot így biztos nem lesz baj :) sok sikert!!!
2016. okt. 25. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Két missedem volt, az utánuk érkezők rendben voltak:-))
2016. okt. 25. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, egy évre rá terhes lettem ujra, de sajnos 8 hetesen elment. 3 év után jott össze ujra!
2016. okt. 25. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Decemberben 8 hetesen volt missed ab-om, júni 4-én pozitívat teszteltem. Még 4 hetes sem voltam, de már kaptam az utrogestant, most 24 hetes kismama vagyok. :)
2016. okt. 25. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:

8 hetesen volt missed abom. A harmadik ciklusban lettem újra terhes.

21 hetes, minden rendben.

En is nagyon aggodtam, sőt, rettegtem az első 12 hétben. Nem kaptam semmit, nem volt mégsem semmi baj.

Ne aggódj!

A korai vetélés nagyon gyakori! Erre én is a vetélés után jöttem rá, amikor utána olvastam, sokakkal beszéltem.

Minden rendben lesz!

2016. okt. 25. 18:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem akkor nyugszom már meg ha a 12heten túl leszek...
2016. okt. 26. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!