Milyen pozícióban tanácsos aludni?
12 hetesen szerintem még bárhogy alhatsz. Ha a babának nem jó, úgyis felébredsz.
Én 11 hetes vagyok, de még mindig hason alszom.-)
A hanyattfekvés később nem jó, a nagy pocaknál, mert elszoríthatja a hasi ütőeret. Az oldalt fekvés a legjobb a babának, meg talán az anyának is.
Én is nyugtalanul alszom, azt mondják, ez normális, tudatt alatt is a babra gondolsz és agyalsz rajta.
Nem az miatt van, hogy a baba nincs jól, hidd el.
Ha nem jó neki, szólni fog.-)
Aludj nyugodtan:-)
Szia!
Én nagyon szívesen aludtam hason a terhességem előtt, azt találtam ki, hogy az otthon lévő két, kb 15-15 cm vastag szivacs matracot, amit már nem használtuk semmire, egymásra tettem és a hasam méretére lyukat vágtam beléjük. Isteni volt végre hasra fordulni !!! Persze ez is csak egy ideig jó . Most már elég nagy a hasam (31-hetesek vagyunk) és leér az aljára a pocakom, persze még lehet manipulálni párnákkal is. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!