Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú gyermekkel meddig tartotta...

Csillka kérdése:

Fiú gyermekkel meddig tartottak a rosszullétek?

Figyelt kérdés
17.hetes terhes vagyok, az 5.héttől hányok és a szagerzekenyseg megorjit. Elviselhetetlen egy egy szag. Ferjem fa munkákat készít és ha csak rá gondolok is, hanyok. Azt hittem kislány lesz, a pocakom is gömbölyű, de fiú. Szóval mindenhol olvasni h.3 hó után elmúlt, meg, hogy fiúkkal ritkább a hányás de én még mindig naponta 2-3 dzor hányok. Főleg fius anyukák, medfig tartanak általában a rosszullétek?
2016. nov. 26. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem voltam rosszul a terhesség alatt.
2016. nov. 26. 18:12
 12/15 anonim ***** válasza:
7 hónap a fiúval, 6 a lánnyal.
2016. nov. 26. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez hogy a kerek meg csúcsos pocak, meg több/kevesebb rosszullét összefügg azzal hogy fiú-e vagy lány, csak babona, tanúsíthatom. Két teljesen különböző terhességem volt, egyikkel hánytam, a másikkal nem, az egyikkel csúcsos volt a pocakom, a másikkal kerek. Az egyikkel volt szagérzékenység, a másikkal nem... Mindkettő fiú.
2016. nov. 26. 20:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Hányinger a 14 hétig volt, most megint van a 30 héttől. Eddig kétszer hánytam, es nekem hegyes a pocim. 😊
2016. nov. 27. 02:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Kb a 15. hétig voltam nagyon rosszul. Utána jobb lett, de bizonyos ételekre az ételundor a terhesség végéig megmaradt (de csak kevésre).
2016. nov. 27. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!