Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú gyermekkel meddig tartotta...

Csillka kérdése:

Fiú gyermekkel meddig tartottak a rosszullétek?

Figyelt kérdés
17.hetes terhes vagyok, az 5.héttől hányok és a szagerzekenyseg megorjit. Elviselhetetlen egy egy szag. Ferjem fa munkákat készít és ha csak rá gondolok is, hanyok. Azt hittem kislány lesz, a pocakom is gömbölyű, de fiú. Szóval mindenhol olvasni h.3 hó után elmúlt, meg, hogy fiúkkal ritkább a hányás de én még mindig naponta 2-3 dzor hányok. Főleg fius anyukák, medfig tartanak általában a rosszullétek?
2016. nov. 26. 16:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem hánytam, egyszer-kétszer egy pillanatra émelygést éreztem. Szerintem ez totál független a magzat nemétől, pont mint a hasforma. :) Kitartás!
2016. nov. 26. 16:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősömnek nem volt semmilyen rosszulléte... Másiknak meg 25. Hétig volt minden baja
2016. nov. 26. 16:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét típusból van 1-1, egyikkel sem voltak ilyen rosszulléteim.

A 3. trimeszterben volt a lányommal iszonyatos gyomorsavam - alig volt haja mikor megszületett, a fiammal elviselhető volt, jó sok hajjal született.

Hasam nekem is a lánnyal gömböjű, a fiúval hegyes volt, de ezt azzal magyarázom hogy a másodiknál iszonyatosan szétment a hasizmom, a szöveteim durván rosszak úgyhogy kb a szép remények tartották a helyén a fiamat :S

2016. nov. 26. 16:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első fiammal a 6-13. hétig volt hányingerem, a másodikkal az 5-től 23. hétig, de csak két naponta.
2016. nov. 26. 16:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A fiammal kétszer volt émelygésem, egyszer hánytam, de azért, mert siettem, és gyorsan sokat ettem, ami vissza is köszönt. Vele nagy, kerek hasam volt, a végén sem égett a gyomrom, nagy hajjal született.

A lányommal egyszer sem volt egy kóbor rosszullétem sem, hegyes hasam volt, a 3. trimeszterben nem is a gyomrom, hanem a torkom égett nagyon, volt haja születésekor, de inkább csak kis pihés. :)

2016. nov. 26. 16:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiam es lanyom is van, mindkettonel ugyanugy 3 honapig hanytam... ugyanazok a tunetek voltak teljesen.
2016. nov. 26. 16:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom a többségnek tényleg nem voltak annyira durva tünetei. Engrm már két rendben injekcióztak is, betegszabin voltam stb.reggel, délután, este folyton hanyinger, es hanyas is lesz belőle,. RH NEGATÍV vagyok, nem tudom ez a rosszullétekre hatással vane. Nehezén remélem már azért túl vagyok 17.hetesen.
2016. nov. 26. 16:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 13. Héttől a 20. Hétig hánytam, majd később a 25. Héttől a 37.-ig is, igaz akkor már a gyomorsav miatt. Aztám megszületett a kisfiam. :)
2016. nov. 26. 16:48
 9/15 anonim ***** válasza:

2 fiam van,mindkettővel félidőig hàntam/ émelyegtem. A lànyommal semmi tünet csak derékfàjàs.

Nyugi lassan vége,nagyon ritka hogy vki végig rosszul van.

2016. nov. 26. 17:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Semeddig. Soha semmi problémám nem volt, minden rossz elkerült, imádtam a terhességem minden pillanatát.
2016. nov. 26. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!