Hanyadik terhessegi hetben voltak a rosszulletek a legrosszabbak nektek?
8-10. A hányingert tekintve, az enyhe volt(néha fogmosásnál, vagy cigifüstöt érezve)viszont a fáradtság kegyetlen(munkahelyen - 8 orás, már az arcom, szemem masszíroztam, hazaérve szinte rögtön ágybaájultam)
Korábban meg kegyetlen felfázás szerű görcsök miatt pánik, kétségbeesés, világvége szintű ijedelem attol, hogy minden urulogus elküldött hogy semmi bajom.
6-16. hétig, de én extrémen sokat hánytam, már az 5. héttől. még most is hányok heti egyszer legalább.
29hkm
4-12. hetig! Csak hanytam, csak hanytam, csak hanytam...
Naponta tobbszor..., 7 hetesen korhaz... Par nap infuzio... Majd ujra csak hanytam, no ez ment 11 hetig, utana minden nap egyre jobb lett, mar csak 3x,2x es 1x.
12 het par naposan vegleg abba maradt. Majd 16 es 20 het kozott delelottonkent mindig hanyingerem volt, de ez is elmult:)
Elsőnél az első 12hét állandó fáradtság,de ennyi. Az utolsó 4hét borzasztó volt,úgy nyomott valami ideget.
Másodikkal most vagyok 22hetes,első 14hét állandó fáradtság. Első 18hét folytonos hányinger. Most is heti többször van. És most is nyom már valami ideget oldalt,ami elég kellemetlen. Fáj a farcsontom,gondolom nő a méhem. Szóval elég borzasztó most,mellé meg még munka is most,korai kelés,másik város...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!