Sosem volt komolyabb gond a szorulással, de most annyira kemény volt a kakim, hogy nem tudtam kinyomni, meg vissza se ment. Történt e valami baj? Mit tegyek?
két órás szenvedés után (nem mertem nagyon nyomni, nehogy baja legyen a babanak, de anyam mondta is, hogy ezt aztan nyomhattam volna, ez olyan, mint a kő, ezen nem segített volna semmi, meg mondta, hogyha nincs itt, és nem segit kiszedni, akkor meghalok, mert a nem tudom melyik ismeroset ezzel korhazba vittek, es harom szobaval arrebb is hallatszott, ahogy orditott, mikozben kiszedtek)..szoval anyukam kiszedte 6-7-szeri probalkozas utan. (Én is ordítottam, ő csitított, hogy vasarnap mindenki itthon van, a furdoszoba meg akusztikus, az egesz haz hallja, én meg remegtem, és majd megőrültem).
Szóval kiszedte, ledőltem az ágyra, két órán át remegtem.
Felhívtam a nődokim, azt mondta nem tud velem mit csinálni, miért őt hivom, mondtam neki, hogy az ugyeletet hivtam, csak amikor megtudtak, hogy egy het hijjan 5 honapos terhes vagyok, atiranyitottak hozza).
Próbaltam pihenni, és most rettentően aggódok, hogy valami baja lesz a babanak. Ha lenne valami baja, lenne tunetem? volt valakinek hasonló? Tudom, hogy kínos, de én nagyon megrémültem, és most aggodók! (Amikor végevolt, hát, nem hiszitek el, nevettem, anyukam azt hitte bediliztem, minek nevetek..).
(Aki röhögni mer, gatlastalanul lepontozom!:)
kaptam még egy tanácsot!
Minden nap ugyanakkor uljek wcre (kb mint a gyerek bilire szoktatása)..ez is ilyen agy izé..
hat remélem soha soha soha többé nem lesz ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!