Mi volt a legextrább dolog, amit a terhesség alatt kívántál?
Paradicsomos olajos hal kakaóval (nagyon jól esett de nem sokáig maradt benn)
Kéksajtos sós keksz nutellával
Tegnap én voltam a májkrémes csalamádés-ma reggel halvány pozitívat teszteltem, egyelőre nem kívánok semmi furát :)
Reméljük Ő már velünk is marad ! De az biztos hogy a múltkorit most is furcsának találom, úgy néz ki most nem az lesz a kedvenc :)
Én rengeteg mindent kívántam, az 1.trimeszterben a konzerves kukoricát, akkor van ilyen chili-limeos chips azt ettem kiló számra, pedig egyébként nemnszeretem a csípőset, de spáros almalével nagyon jól esett, illetve ilyen bruschetti marettit zabáltam még"
, utána ahogy jött a meleg beköszöntött a húsleves korszakom, szinte bármikor megtudtam volna enni, savanyúkáposztával öblítettem. A 2.trimeszteremben a görögdinnyét, őszibarackot, szőlőt, szinte mindenféle gyümölcs után sóvárogtam, illetve nagy favorit lett a dörmi maci, amiből volt hogy tizet is megettem egyszerre. A fagyiból litereset letudtam gyűrni együltő helyemben, egy liter tej pedig félfogamra nem volt elég. A hústól viszont sokáig undorodtam, fogytam is eleinte, most 33 hkm vagyok és nem hiszitek el, de a sódert hihetetlenűl kívánom.
A Snickers kellett, azt majdnem minden nap ettem.
Anyámmal meg húsvétra sztrapacskát csináltattam, pedig amúgy nem rajongok érte annyira.
Lehetetlen időpontokban nem volt ilyen, inkább a rendszerességen volt a hangsúly, reggel tejes kv, utána boltoztunk, és Snickers, vagy éppen Maxi King, lényeg, hogy csoki+mogyoró+karamell kombó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!