Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség allatt természetes...

Terhesség allatt természetes az hogy ha eszel, uttánna szét akar durrani feszülni a hasad?

Figyelt kérdés
És ezért sem bírok már enni!Ezt követi kisebb szúròdások, mozgás kilôve ez után!Ez természetes ? De ha egyszerûen meg halok az éhségtõl..Várom nagyon a válaszokat !!!

2016. jún. 26. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
30.het korul nekem volt ilyen,de azota elmult.egyel pici adagokat.
2016. jún. 26. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem egész terhességem alatt ez van eddig, minden evés után felpuffad a méhem, úgy érzem szétszakad annyira feszül és kikerekedik!!

Te hány hetes vagy?

12 hkm

2016. jún. 26. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:

A méhed nem puffad sehová...jézus!!!

A beleid lassulnak le! Emiatt keletkeznek a gázok,ami.miatt puffadsz és feszül a hasad!

Egyél kisebb adagokat!

Én pl.az ebédet is két részletben ettem,akkor nem fáj utána a gyomrom!

2016. jún. 26. 20:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!De Nagyon éhes vagyok!A kaja olyan mint a drog ...De hát uram isten lassan már több mint egy hete, csak Kelkáposzta fõzeléket eszem kicsi tányérokkal, ha rá gondolok, máris éhes vagyok !Meg borsòfōzeléket.Egy nagyon pici kompotostányérral!Hús nélkül,több mint egy hete nem eszem húst. Csak fôzelékeket.Foghagymáért meghalok meg a zöld csípöspaprikáért !Este fele mindig rám jönni a szomjúság, de amúgy meg egész nap szomjas vagyok. Azt is észre vettem nappal amikor már Nagyon nem bírom az éhséget és nem eszem puhább a hasam nem feszül úgy, de miután ettem, Esküszöm azt érzem nem is tudom hogy fogalmazzak mint ha valami olyan szépen tágulna a hasamba, ilyet mostanába érzek!De persze ha túl eszem magam akkor van a gáz, pedig Nagyon éhes vagyok, de legszivesebben ennék is de félek hogy elájulok!Valamelyik nap, alul a hasamba,mintha belül egy kis köröm nagyon gyorsan végig húzta volna magát,felszisszentem. ..na, mondom ;Ez meg mi volt. Meg olyan is volt mikor mintha valami dobogna a hasamba, egy kis helyen,nem sol ideig, a köldököm feletti részen, pont ebbe a percbe is, egy dobbanás, furi !Biztos az idegek azok. Most ennyit röviden, várom Nagyon a válaszotokat!!! Most pedig sétálok egy kicsit a lakásba fel le ez jôt szokott tenni!!
2016. jún. 26. 21:37
 5/10 Mono144 ***** válasza:

Nekem is hetek óta már fenn áll ez a probléma. Hatalmas a hasam pedig még csak a félénél tartunk. Én sem kívánom a húst, a zöldségek hamarabb felfújnak, és igen a lelassult emésztés az oka. Próbálj meg alapban nem fújós ételeket enni, mert a kelkáposzta és a zöldborsó is felfújhatja a beleidet.

Hány hetes vagy?

20 hkm

2016. jún. 26. 21:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Szia Mono144! Én épp ez az hogy majdnem mindent Kívánok, inkább most semmit, mert szenvedôbe vagyok, inkább zöldségeket zöldeket, fôzelékeket, édeset, de szô szerint nem fér a hasamba semmi szinte! EZ már lassan 2 hete így megy.wc -ni ma nem tudtam, amúgy 1-2 hete okés. Engem már minden bedurrant !Egy kis darab süti egy isler is. Aludni két hete kb. Semmi este, se nappal.Alig tudok mozogni, koncentrálni, elfelejtek dolgokat a hasam miatt, hogy szét akarok durranni, ...Az idegtôl is,feszült vagyok Az egész miatt. Az egy helybe állás katasztròfális!,Még a menetelés hadján, csak hamar elfáradok.
2016. jún. 26. 22:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja és még valami,ezt a meleget mintha utálná a hasam, neked is nehezebb ?
2016. jún. 26. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a kelt és karfiolt imádtam de mar nem bírom megenni egyiket sem. A karfiolt még keveset eszem de mar azt se sokat pedig előtte bele tudtam fulladni:) a hust kb egy bő hónapja nem eszem meg. Olykor egy egy falat csirke de vörös húst semmit. És igen, 7-8ik het ota akármit eszem mindentől felfujodok. Egy kakaós csiga és a hasam mérete borzalmasan megnő... Komolyan olyan vagyok mint aki lenyelt egy dinnyét allandoan.

Amit megeszem az az édesebb péksütemény es a gyümölcs. Ma pl ebéd után egy fel dinnye, 2 nagy barack- pucolni kell m a héja is felpuffasztott, ananász. Ki kell tapasztalni h mi nem bánt. Pl a kel és borsó nem a legjobb :-\ ezek nagyon pufasztoak...

Üdv

16 hkm

2016. jún. 26. 23:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Jajjj tényleg nagyon szépen köszõnöm tiszta szìvembôl!!Képzeld elmúlt, most csak egy kis szúròdást érzek egy pici minimális a hasamaljába.Képzeld ettem egy kis kelkáposzta fôzeléket,hidegen 1-2 kanálnyit,meg egy csöpp majonézt Egyetlenegy darab foghagymával, meg kb:4Darab lekváros bolti piskòtát , feküdtem egy kicsit hastáncoltattam magam egy picit, mozgattam magam az ágyal,aztán máris jobb lett.Furi azért !Volt egy kis zsibbadásom, aztán ok .Éhes voltam de ettem és il lett.Ez érdekes.A Kelkáposzta csodákat tesz velem.Én édeset nem nagyon kívánok, csak zöldet.Minden ami zöld és ropogòs, és fõzelék, és leves zöldség !De a Kelkáposzta fôzelék, paraj,brokkoli, kukorica, nyam -nyam. .,még a répa is nyersen, meg alma, Most meg a bal oldalamnál szúrt egy picit, de egy pár másodpercre! Nekem a kelkápi nagyon jòt tesz mert pukiztat ...:-) Édességbe a gyümölcsöket kívánom nagyon !!! Van még egy bajom, egyfolytába be pipilek. Meg a cicimbôl néha jön egy nagyon ici pici csöpp vízszerû cöpp.Régebben szinte majdnem mindennap, cipp cöpp, volt olyan hogy lehajoltam, és már attòl, de ez már ritka!Most nyugi van a hasamban.Nem is értem miért,máskor ilyenkòr meg örülök úgy feszül. Jön a vihar én nagyon várom!Köszönöm a válaszaid, nagyon kedves vagy, Most megyek pihizni, Jò éjt kívánok neked !!Vannak még kérdéseim holnap jövök még!
2016. jún. 27. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Nalam is ez a helyzet, sokat eszek es addig hogy nem kapok levegot kb.. utana meg egesz delutan fulladok :) majd ra felorara megint ennek, de annyira televagyok hogy nem birok :D

20hkm

2016. jún. 27. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!