Terhesség allatt természetes az hogy ha eszel, uttánna szét akar durrani feszülni a hasad?
Nekem egész terhességem alatt ez van eddig, minden evés után felpuffad a méhem, úgy érzem szétszakad annyira feszül és kikerekedik!!
Te hány hetes vagy?
12 hkm
A méhed nem puffad sehová...jézus!!!
A beleid lassulnak le! Emiatt keletkeznek a gázok,ami.miatt puffadsz és feszül a hasad!
Egyél kisebb adagokat!
Én pl.az ebédet is két részletben ettem,akkor nem fáj utána a gyomrom!
Nekem is hetek óta már fenn áll ez a probléma. Hatalmas a hasam pedig még csak a félénél tartunk. Én sem kívánom a húst, a zöldségek hamarabb felfújnak, és igen a lelassult emésztés az oka. Próbálj meg alapban nem fújós ételeket enni, mert a kelkáposzta és a zöldborsó is felfújhatja a beleidet.
Hány hetes vagy?
20 hkm
Én a kelt és karfiolt imádtam de mar nem bírom megenni egyiket sem. A karfiolt még keveset eszem de mar azt se sokat pedig előtte bele tudtam fulladni:) a hust kb egy bő hónapja nem eszem meg. Olykor egy egy falat csirke de vörös húst semmit. És igen, 7-8ik het ota akármit eszem mindentől felfujodok. Egy kakaós csiga és a hasam mérete borzalmasan megnő... Komolyan olyan vagyok mint aki lenyelt egy dinnyét allandoan.
Amit megeszem az az édesebb péksütemény es a gyümölcs. Ma pl ebéd után egy fel dinnye, 2 nagy barack- pucolni kell m a héja is felpuffasztott, ananász. Ki kell tapasztalni h mi nem bánt. Pl a kel és borsó nem a legjobb :-\ ezek nagyon pufasztoak...
Üdv
16 hkm
Nalam is ez a helyzet, sokat eszek es addig hogy nem kapok levegot kb.. utana meg egesz delutan fulladok :) majd ra felorara megint ennek, de annyira televagyok hogy nem birok :D
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!