Mi volt a legextrább dolog, amit a terhesség alatt kívántál?
Nem volt semmi ilyen, mint pl. savanyú uborka mézzel, meg egyéb baromságok. Szerintem ezek ilyen felfújt hülyeségek, még egy ismerősömtől sem hallottam ilyesmit, bár nem kizárt, hogy megesik.
Jobb volt az étvágyam, de ennyi.
A lehetetlen időpontról meg annyi, hogy a terhesség nem azt jelenti, hogy mindenkinek vagy a párunknak haptákba kell állni, hogy teljesítse.... Ha valamit megkívántam és nem volt otthon, és nem is volt tervben akkor a bolt, akkor így jártam. Más is van ezzel így terhesség nélkül is.
Egyszer úgy véltem jó illata van a rántottának holott utálom a tojást és alapból a szagatól is rosszul vagyok!
Gyorsan kiszellőztettem és minden ment tovább, eszembe sem jutott akár egy falatot is enni.
A 2 terhesség alatt ez az egy eset volt hogy bármit is "megkívántam" extraként
Én az olívabogyót kívántam, pedig egyébként nagyon nem szeretem.
Nálunk megmondom őszintén, hogy nem volt ilyen, hogy a párom "teljesítse". Vagyis nem értem, hogy ezalatt mit értesz. Ha ment a boltba vagy ott volt és én mondtam, hogy valamit hozzon, akkor hozott. De kb ennyi. Olyan nem fordult elő, hogy mondjuk borsólevest kívántam és ő megfőzte :D
Nutellás kenyér eper darabos lekvárral, szerencsére csak egy hónapig tartott, utána nem tudtam megenni. De most ismét terhes vagyok
- az édességet megkívánom de vagy megfájdul 2 kockától a hasam vagy inkább meg sem eszem.
Az olívabogyót, amit tonnaszámra faltam, a mai napig nem értem.
Mostani babámnál pedig a csípőset akartam, holott nagyon utálok bármilyen csípős ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!