6 kg hizas sok?
Sziasztok! 31 hetes terhes vagyok es eddig 6 kilot hiztam az orvosom szerint sok...
Sosem voltam olyan vekony de nem is kover
az orvosom mar a terhesseg elejen megmondja mindenkinek nem szamit ki hany kilo nala mindenki osszesen 7 kilot hizhat...
De en olvastam sok helyen hogy a baba sulya a mehlepeny a magzat viz osszesen tobb a terhesseg vegere mint 7 kilo
az orvosom pedig aztmondta hogy ha nem ennek olyanokat nem lenne sulygyarapodas de ez sem igy van mivel a baba sulya is egyfolytaban no.. Szoval nemertem
De mikor meglatta hogy 6 kilot hiztam rendesen kiakadt mar majdnem kiabalt mar elore felek ha most megyek es ha hiztam akkor mit fog szolni
Szerintetek mennyit lehet hizni vagy hany kg normalis meg? A baba, magzat viz es a mehlepeny tenyleg tobb a terhesseg vegere mint 7 kg?
Legyszi irjatok en egesz vegig probaltam nem sokat hizni de megis tobb lesz 7 kilonal szerintem mindenkepp szulesig...
Hülyeség amit az orvosod mondott. 7 kiló az nevetségesen kevés. a legkisebb inkább 10-14, de ez a baba méretétől is függ meg egy csomó más tényezőtől(az ikerterhesekről nem beszélve, ahol 1 gyerek 2,5-3 kiló).
Durván 10 hét van hátra, addig még nőnie kell a babának.
Én a helyedben nem a kilókat számolgatnám, hanem orvost cserélnék.
Szörnyű, hogy ráálltak mostanában erre a terhességi súly témára. Én 2 éve 12 kg-t híztam, köszönjük jól vagyunk mindketten a fiammal. Anyám 24-et szedett fel, szülés után pár hónappal meg se látszott rajta.
Mi lesz, ha többet gyarapszol a 7 kilójánál? Kórházba fektet? Milyen indokkal? Hogy elhízott a kismama? Nah! Diétára fog? Úgyis azt eszel, amit jónak látsz.. Vagy nem megy be a szülésre? Másnál is lehet. Komolyan nem fér az agyamba mire jó ez.
A 7 kiló egyáltalán nem nevetséges! :D
Vékony vagyok, az elsővel 7, most a másodikkal 5 kiló jött fel!
Viszonyt a hízásod szerintem nem sok! Kb rendben van. Nekem az első dokimnál a 8 kiló volt a varázsszám, na szépen le is cseréltem, ne már, hogy ezen múlik.....
Annyi mindenen izgultam, és joggal, a terhesség alatt már idáig is. A sulyom miatt nem fogok. Ha nincs gond egyébként az értékekkel, akkor ez nem lehet központi kérdés.
Szerencsére ennél fontosabb dolgokra koncentrál az orvos.
Enis gondolkodtam mar hogy valtok lehet hogy ez lesz..
Igen ferfi es masrol tenyleg nem tud beszelni mint hogy 7 kilonal tobbet ne hizzak meg szerencse hogy a baba egeszsegevel legalabb foglalkozik es azt mindig megnezni hogy monden rendben van-e
De. Multkor mikor nala voltam nagyon bunko volt a 6 kilo miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!