4 het alatt 4 kg hizas?
Rengeteg. Max 12 kilo az indokolt. Ennek legnagyobb resze a terhesseg vegen jon fel.
En 20. hetre -5 kg nal jartam, 35. hetre +6 kg.
Huha ez valoban sok! En most vagyok 38 hetes de eddig +11 kg van rajtam. 51-gyel kezdtem most vagyok 62kg es 164 cm. Igazabol sehova nem hiztam csak hasra meg picit fenekre de ugyanugy S-es a meretem csak a nadrdagmeret valtozott ugyebar.😀
De a 22.en nemtom mar mennyinel jartam egyebkent de azert figyelj oda mert a vegen sok jon fel
Elso vagyok. Nem a kiindulo sulyhoz szamoltam.
4 kg rengeteg 4 het alatt. Heti 1 kg, es meg ezutan kezd noni a baba, akkor heti 2-3 lesz ? Ha igy haladsz 30 kilot hizol ...
Hány kilóról indultál, milyen magasság mellett? Miért fogytál 7 kilót? Terhességi rosszullét, szándékos vagy hogy?
Ugye az érthető, hogy nem mindegy, hogy a 170 centihez vagy 65 kiló, lettél 58 és most vagy 62, vagy pedig ugyanehhez a magassághoz voltál 100, lettél 93 és most megint 97 vagy...
Ja, és az sem mindegy, hogy a védőnő és a gondozó orvosod mit mond. Nem szereti senki a terhesség alatt felszedett plusz 30 kilót, de a jelentős fogyás legalább ugyanennyire aggasztó. Ez nem a fogyókúra ideje (meg nem is a féktelen csokoládézabálásé).
(Azt nem értem, hogy a többi válaszoló miért szól hozzá és alkot véleményt fontos információk híján. Jó, tudom, itt így szokás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!