Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 het alatt 4 kg hizas?

4 het alatt 4 kg hizas?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A terhessegem elejen fogytam, 9 het alatt osszesen 7 kgot. Majd a fogyas megallt, par hetig stagnalt a sulyom, 4 hete pedig elkezdtem hizni. Ezalatt 4 kgot hiztam. Ez nem sok? Nem gyors ez a hizas? Ma toltottem a 22. hetet
2016. szept. 28. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

11 kg jött rám összesen de 2 olyan is volt, hogy 4 hét alatt híztam 4 kilót. Ez összesen 8. Természetesen olyan is volt, hogy 4 hét alatt semmit. Egyébként a terhesség alatt leadott kilók meg olyan gyorsan visszamennek.. nekem is a 11 igazából 7, mert az elején fogytam 4 kilót 61-re, 18 hetesen voltam 63, 23 hetesen is 63, 27 hetesen 67 (!), 31 hetesen 67, 35 hetesen 68 és 39 hetesen 72 kg. (Egyébként 168 cm vagyok)

Persze kaptam mindent a védőnőtől, hogy mennyit híztam 27 hetes koromra (kezdősúlyhoz képest pedig 2 kg-nál jártam.) Vérnyomás, vizelet rendben volt és ennyi.. igazából a gyarapodás figyelése azért is fontos, mert a vizesedés először nem látszik annyira, inkább a kilókon, mire feltűnő már sok liter víz van a szövetek alatt.. de terhesen valamennyi vizesedés amúgy is normális, észre se veszel egy kicsit, úgyhogy legtöbbször felesleges az aggodalom.

Úgyhogy sok akkor lesz, ha folytatod a tendenciát. De ne a mínusz kilókat nézd, hanem kezdősúlyhoz képest, ott még nem tartasz ha jól veszem ki a soraidból.

2016. szept. 29. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyen mértékű hízásnál (heti 1 kg) erőteljesen fel kell merüljön a terhességi diabetes gyanúja. Én nem várnám meg a 26.heti terhelést, elmennék már holnap...
2016. szept. 29. 09:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, valoban sok informacio maradt le. Nem vagyok tulsulyos, 170 cm vagyok es 67 kgrol indultam. Jelenleg vagyok (reggel mertem) 63,7. A terhessegem elejen a fogyas magyon meglepo volt, mert -bar folyamatosan hanyingerem volt- egyszer sem hanytam. Naprol napra ment le a sulyom, mindossze annyitol, hogy valamennyivel kevesebbet ettem. Kulfoldon elek, itt nem viszik tulzasba a terhesgondozast, de eddig barkitol is kertem tanacsot ezzel kapcsolatban, azt mondta normalis a fogyas.

Miutan vegetert a non stop hanyinger, akkor elkezdtem ugyanugy etkezni, ahogy a terhesseg elejen is, mikor meg nem voltam rosszul, meg ahogy egyebkent mindig is szoktam. Soha eletemben nem dietaztam. Most a hizasom jelenleg ugyanolyan gyorsan megy, mint az elejen a fogyas. Heti majdnem 1 kg ment le, es most majdnem heti 1 jon vissza. Nyilvan nekem is feltunt (ezert tettem fel a kerdest), hogy ez esetleg nem normalis. Viszont, ahogy azt mar irtam is, itt nem nagyon van senki, aki a sulyommal foglalkozna a terhesseg alatt vagy akitol tanacsot lehetne kerni. Pl az is eszembe jutott, hogy mi van, ha terhessegi cukrom van? Ezt itt nem nezi senki. Vagy esetleg csak addig jonnek igy ram a kilok, mig vissza nem nyerem a kezdosulyt? Tanacstalan vagyok, es elhihetitek, hogy nem szeretnek 30 kilot felszedni. A baba az elso es legfontosabb, es az neki sem lenne jo, meg persze nekem se. Szoval minden tanacsot szivesen fogadok. Aggodjak, dietazzak? Termeszetesen amint van lehetosegem kikerem egy itteni szakember velemenyet is.

2016. szept. 29. 09:52
 14/14 anonim ***** válasza:
3 pontos cukor és inzulinterhelés. Azt kint is meg tudod csináltatni magánlaborban.
2016. szept. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!