Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem a barátomé a baba?

Nem a barátomé a baba?

Figyelt kérdés

Igyekszem röviden leírni.Barátommal már egyszer voltunk élesbe együtt pont középidőben egy nagy butaság volt de nem lettem terhes(megjött+a teszt is negatív)

ez még nyáron volt

azóta megismerkedtem egy fiúvak aki szintén kapcsiban van és lefeküdtem vele de erről persze barátom nem tud.

ugy néz ki terhes lettem..

a legutóbb a barátommal és a másik fiúval is csak 1-1-szer voltam együtt de nem védekeztem velük és nem tudom kié,október 25-e utolsó menzi első napja és 5-én voltam barátommal 8-an pedig az egyszeri félrelépésem a mensim össze-vissza van de ha annak idején nem lettem terhes a barátomtól akkor a másik a baba apja.valószinűleg ugye?

2016. nov. 18. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom szó nélkül hagyni a kérdésed...

Hogyan lehetsz ennyire,felelőtlen,buta nő? Egyszer megúsztad, ha normális lennél legalább abból az esetből tanulhattál volna, hogy védekezned kell, ha nem akarsz gyereket.

Erre fel megismétled ugyanazt, sőt még félre is lépsz és vele sem védekezel. Azt hitted, ha egyszer megúsztad, akkor mindig így lesz?

Egyre több az ilyen kérdés itt az oldalon és nem tudom elhinni, hogy ennyi buta liba van. Kihagyjátok a biológia órát az iskolában és még a szüleitek sem világosítanak fel vagy mi? De könyörgöm, ha ott nem legalább, ha körbenéztek a világban, internet, tv tudhatnátok, hogy védekezés nélkül szexeltek akkor abból gyerek lesz, esetleg még nemi betegséget is szépen összeszedhettek.

Miért nem lehet gondolkozni kicsit?

2016. nov. 18. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Figyu! Nem unod még?

Már harmadjára írod ki a kérdést ugyanazzal a problémával. Hidd már el, hogy csak a DNS teszt tudja kimutatni, hogy ki a gyerek apja, ha egyáltalán terhes vagy.

Vagy ennyire unatkozol? Nincs lecke?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

28N

2016. nov. 18. 15:30
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Hogy lehet valaki olyan hülye,hogy ha félrekúr nem védekezik?
2016. nov. 18. 15:32
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom, egyelőre egyik sem tudja, hogy terhes vagy.

Egyébként meg akarod tartani ezt a babát? Mert ha van egy kis eszed, akkor nem tartod meg, és nem teszed tönkre mindenki életét. Főleg úgy, hogy azt se veheted biztosra, ki az apja, és ha a pasid nem akar gyerektartást fizetni, még be is dobhatja, hogy DNS vizsgálat, hogy tőle van-e.

2016. nov. 18. 15:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést már én sem tudom szó nélkül hagyni,fôleg,hogy többedjére olvasom.A válasz,hogy mindkettő lehet az apa,ha valódi a kérdés,és valóban terhes vagy.

Szerintem nem csak biológiából nem figyeltél,hanem se a szüleiddel nem beszéltél erről,de a barátaiddal sem(ha vannak)?!Akkor igen szegényes kapcsolataid lehetnek...A szexhez nem hiszem,hogy túl sok ész kell,a fogamzásgátlás is viszonylag egyszerű(leegyszerűsítve gumi vagy fogamzásgátló tabletta). Elhiszem,hogy valaki figyelmetlen,de azt hogy félrek.úr,és direktbe nem védekezik,ez nem véletlen,és szánalmas.

Másrészt nekem az a tanulság ebből,hogy a fiammal és a lányommal is nyíltan beszéljek a szexről,és az ilyen részleteket is jól elmagyarázzam nekik.Lehet lesz eszük,meg tartják magukat annyira,hogy utána nézzenek a dolgoknak,mert értelmesek.Figyelmetlenségből bármi lehet,de szánt szándékból teleraktak mindketten,ez már egy szándékos dolog.Nem is értem agy nélkül hogyan vagy még életben....

2016. nov. 18. 19:09
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
A baba vércsoportja is árulkodó lehet, nézz utána.
2016. nov. 18. 20:31
 17/19 A kérdező kommentje:

tudtommal azt csak megszületésekor derül ki milyen vércsoportba tartozik

és hogy fogom kideríteni milyen a vércsoportjuk?

2016. nov. 18. 21:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Meg kell kérdezni
2016. nov. 18. 21:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp el fogod mondani valakinek,mert egy idő után látszik,másrészt az abortusz is pénzbe kerül,gondolom még fiatal vagy,hogy kifizesd... Vagy hogy gondolod?A párodnak azt mondod,h kicsim terhes vagyok,minden Oké,vállaljuk be,?!
2016. nov. 19. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!