Nem a barátomé a baba?
Igyekszem röviden leírni.Barátommal már egyszer voltunk élesbe együtt pont középidőben egy nagy butaság volt de nem lettem terhes(megjött+a teszt is negatív)
ez még nyáron volt
azóta megismerkedtem egy fiúvak aki szintén kapcsiban van és lefeküdtem vele de erről persze barátom nem tud.
ugy néz ki terhes lettem..
a legutóbb a barátommal és a másik fiúval is csak 1-1-szer voltam együtt de nem védekeztem velük és nem tudom kié,október 25-e utolsó menzi első napja és 5-én voltam barátommal 8-an pedig az egyszeri félrelépésem a mensim össze-vissza van de ha annak idején nem lettem terhes a barátomtól akkor a másik a baba apja.valószinűleg ugye?
Csak a DNS vizsgálat tudja megmondani.
Az hogy egyszer védekezés nélküli szexből nem jött össze vele a baba, nem jelenti hogy soha nem is fog összejönni se azt hogy meddő.
Úgyhogy sajnos bármelyik lehet az apja, de leginkább azt sajnálom, hogy tuti te vagy az anyja.
Barmelyikuk lehet az apa.Attol,hogy a multkor nem lettel terhes a baratodtol,most siman lehetsz tole is.Tenyleg csak Dns teszt a megoldas.
En eloszor elso probalkozos honapban terhes lettem,masodjara pedig csak egy ev probalkozas utan,pedig a ferjem volt mindket baby apja.Szoval nem ezen mulik.
Szeretned megtartani a picit?
Nos, nem tudom honnan vetted, hogy terhes vagy.
Vettem a faradsagot es megneztem , ha
Okt 25 volt a mensid elso napja akkor 28 napos ciklussal szamolva ma a 24. napon vagy. Es 22.re varod a mensit.
Tehat ha az is vagy, meg a teszt sem mutatja.
Ettol fuggetlenul, atlqg 14 nap korul van peteèrès( de nalad tul kozeliek az egyuttletek idopontjai) igy ha tenyleg megcsinaltatok a gyereket, nem fogod tudni kitol van..
Nem megyek bele a szokasos dologba, de kerj segitseget. Felvilagositas/ vedekezes/kovetkezmenyek... ameddig ez nincs meg, ne elj szexualis eletet.
fáktak a melleim vagyis érzékenyebbek lettek és akkor lett gyanus a dolog..
aztán gyors szaladtam tesztért és azt mutatja terhes vagyok
kétcsíkos de a másokdik csík nem olyan erős mint a kontroll de ettől függetlenül jól kivehető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!