Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem a barátomé a baba?

Nem a barátomé a baba?

Figyelt kérdés

Igyekszem röviden leírni.Barátommal már egyszer voltunk élesbe együtt pont középidőben egy nagy butaság volt de nem lettem terhes(megjött+a teszt is negatív)

ez még nyáron volt

azóta megismerkedtem egy fiúvak aki szintén kapcsiban van és lefeküdtem vele de erről persze barátom nem tud.

ugy néz ki terhes lettem..

a legutóbb a barátommal és a másik fiúval is csak 1-1-szer voltam együtt de nem védekeztem velük és nem tudom kié,október 25-e utolsó menzi első napja és 5-én voltam barátommal 8-an pedig az egyszeri félrelépésem a mensim össze-vissza van de ha annak idején nem lettem terhes a barátomtól akkor a másik a baba apja.valószinűleg ugye?

2016. nov. 18. 14:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Ezt igyt nem lehet megmondani. Gratulalok anyuka.
2016. nov. 18. 14:45
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Csak a DNS vizsgálat tudja megmondani.

Az hogy egyszer védekezés nélküli szexből nem jött össze vele a baba, nem jelenti hogy soha nem is fog összejönni se azt hogy meddő.

Úgyhogy sajnos bármelyik lehet az apja, de leginkább azt sajnálom, hogy tuti te vagy az anyja.

2016. nov. 18. 14:46
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Mindkét fiúnak ugyanolyan esélye volt gyereket csinálni neked. Hogy melyiküknek sikerült azt csak a DNS teszt tudja majd megmondani.
2016. nov. 18. 14:51
 4/19 anonim ***** válasza:
35%
Majd ha megszülöd a néger kisbabát úgyis megtudod majd.
2016. nov. 18. 14:56
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
Mivel közel azonos időben voltál együtt a 2 fiúval így mind a két fiúnak van esélye ezt csak DNS vizsgálattal lehet kideríteni hogy ki az apa.. " úgy néz ki hogy terhes lettem " késik a menzid? csináltál terhességi tesztet ami pozitív lett? Attól függetlenül hogy akkor nem estél teherbe a párodtól az nem azt jelenti hogy Ő nem lehet az apa!!! Én se rögtön lettem terhes hanem 10 hónap után sikerült a baba. Bár azt nem értem hogy ha már félreléptél ami nem szép dolog.. Miért nem védekeztél?
2016. nov. 18. 14:57
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Barmelyikuk lehet az apa.Attol,hogy a multkor nem lettel terhes a baratodtol,most siman lehetsz tole is.Tenyleg csak Dns teszt a megoldas.

En eloszor elso probalkozos honapban terhes lettem,masodjara pedig csak egy ev probalkozas utan,pedig a ferjem volt mindket baby apja.Szoval nem ezen mulik.

Szeretned megtartani a picit?

2016. nov. 18. 14:58
 7/19 anonim ***** válasza:
54%

Nos, nem tudom honnan vetted, hogy terhes vagy.

Vettem a faradsagot es megneztem , ha

Okt 25 volt a mensid elso napja akkor 28 napos ciklussal szamolva ma a 24. napon vagy. Es 22.re varod a mensit.

Tehat ha az is vagy, meg a teszt sem mutatja.

Ettol fuggetlenul, atlqg 14 nap korul van peteèrès( de nalad tul kozeliek az egyuttletek idopontjai) igy ha tenyleg megcsinaltatok a gyereket, nem fogod tudni kitol van..

Nem megyek bele a szokasos dologba, de kerj segitseget. Felvilagositas/ vedekezes/kovetkezmenyek... ameddig ez nincs meg, ne elj szexualis eletet.

2016. nov. 18. 15:02
 8/19 A kérdező kommentje:

fáktak a melleim vagyis érzékenyebbek lettek és akkor lett gyanus a dolog..

aztán gyors szaladtam tesztért és azt mutatja terhes vagyok

kétcsíkos de a másokdik csík nem olyan erős mint a kontroll de ettől függetlenül jól kivehető..

2016. nov. 18. 15:03
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Mintaanya lesz erkolcsi pelda kapcsiban
2016. nov. 18. 15:03
 10/19 anonim ***** válasza:
9%
Mindkettő esélyes de szerintem a párodtól van, mert a nov. 8-i együttlétből még nem lenne pozitív teszted.
2016. nov. 18. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!