Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség elején fellépő...

A terhesség elején fellépő vérzés miatt van olyan, aki visszamehetett a későbbiekben dolgozni?

Figyelt kérdés
12. hetes terhes vagyok. Az első pár hétben kicsit véreztem, görcsöltem. Azonnal kiírtak táppénzre. Most, hogy a vízválasztónak nevezett 12. hetet betöltöttem, nem tudom eldönteni, hogy dolgozzam vagy sem. Az orvosok nem nagyon akarják, a főnököm viszont annál inkább. Amúgy irodában dolgozom, de sok stressz ér. Mit tegyek? Munka vagy pihi?
2010. ápr. 29. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az első bébimet elvesztettem. A másodiknál az iker tesót vesztettük el. Nem mertem már visszamenni dolgozni, pedig a 12. hét után végig jól voltam/tunk. Szerintem pihenj otthon, ha megteheted.
2010. ápr. 29. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első babánkat mi is elveszettük. Most én sem mertem visszamenni, pedig nagyon jól jönne a pénz :( A baba fontosabb.
2010. ápr. 30. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
egy éve 8 hetesen elvetéltem most 6 hetes vagyok de egy hete véreztem 1x a doki azonnal kiírt és azóta csak pisilni kelhetek fel....annyit mondott hogy semmilyen gyógyszer nem ér fel a pihenéssel és ez egy idős orvos tapasztalata....nekünk is kevés a pénzünk de ez egy olyan áldozat ami nagyon megéri:-) ne a főnököd legyen a döntő!...gondold végig ha ne adj'isten gond lesz hogy számolsz el magaddal...a főnök nem fog tönkremenni de te lelkileg tutira ha bajod esik! mérlegelj!
2010. máj. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!