Segitetek? Miert kell a tudoerlelo? Ezzel meddig huzhatom?
Bekerultem 2100mehszaja korhazba . Egy hetre . Kaptam tudoerlelot meg gorcsoldot mert gorcsoltem es magnezium hatasara sem mult el.
Orvos aztmondta h a mehnyak egyre jobban tunik el bekell fekudnom mert megrepedhet a burok.
Miert kell a tudoerlelo Es ezzel meddig huzhatom
Szombaton toltom a 30.hetet
Igen.Biztosra mentek az orvosok... :\
Nem vonom kétségbe a dokid szavàt, de nekem fura hogy 2100 méhszàjjal befektet. Nàlam jobban nyitva volt a méhszàj és úgy sem fektettek be.
A tüdőérlelő azért kell, hogy meggyorsìtsàk a baba tüdejének a fejlődését ha mégis beindulna a szülés. Rutinszerűen adjàk inkàbb,mint hogy ne kapd meg, mivel azis idő amìg hat. De ez elővigyàzatossàg csak.
Mondjuk inkàbb előzzék meg a bajt. Én ugyanìgy görcsölve folyamatosan nyìlva a 38. hétig vittem. Te is bőven akàr túl is hordhatod. Csak ne idegeskedj, az àrt. Pihenj rengeteget, ha 2-4 hetet még kibìrsz màr nincs nagy baj. De kìvànom,hogy majd arra kelljen panaszkodnod,hogy lassan 40. hetet töltöd, de nem történik semmi. Kitartàs, minden rendben lesz. Jó babavàràst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!