23hetes és 4napos terhes vagyok. Sokan azt mondják, hogy nagy a pocim a korhoz képest. Szerintetek?
Én 18 hetes vagyok, kb ekkora pocakkal:)
Már gondoltam rá,hogy talán ikrek lesznek:)
Az enyém is nagy volt. Emlékszem mikor mentem 24 hetesen a cukros vizsgálatra, minden kismamának sokkal kisebb volt a hasa. A baba akkor még teljesen átlagos méretű volt a hasamban, a végére viszont jó nagyra nőtt, 4 kg fölött született, de ezt most még úgysem tudják megmondani ennyi idős terhességnél, hogy nagy lesz-e, vagy sem.
Én a végén már gurultam, de ahogy látod a válaszokból, lehet, hogy Neked sem fog hatalmasra nőni a hasad!
Ahányan vagyunk, annyi félék is vagyunk.
Egyébként nagyon csini poakod van!
Boldog babavárást!
Szia!32 hetes vagyok és egy kicsit nagyobb a hasam!:)Neked tényleg nagy,persze mihez képest!Az enyémhez igen!:)
Boldog Babavárást!:):)
Nekem kb a 21. héten volt ekkora. Akkor nőtt 1 hét alatt nagyon nagyot.
A 31. héten a babámat szép nagyra , majdnem 2 kg-ra becsülték. Szóval, lehet, hogy tényleg nagy lesz. De minden baba más ütemben fejldőik, szóval erre sincs garancia.
Azért abnormálisan nem nagy. Félidőn túl vagy, itt az idő a gömbölyödésre. :)
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!