23hetes és 4napos terhes vagyok. Sokan azt mondják, hogy nagy a pocim a korhoz képest. Szerintetek?
Gratulálok, szép nagy pocakod van! :) Én most vagyok 33 hetes, nekem is kb ilyesmi, bár nekem picike a baba sajnos.
A Tiéd nagy baba lesz az előrejelzések szerint?
Enyém is hasonló volt ekkora hetesen.
Viszont utána nekem megállt a növésben, pl utolsó hónapban nem úgy néztem ki,mint aki mindjárt szül, hanem mint akinek még van hátra 2 hónapja...
Szerintem aranyos :) Nem kicsi az tény, de mindenkié más :)
Nem feltétlenül jelent nagy babát, lehet csak más odabent a dolgok elrendeződése :)
Az enyémhez képest icipici pocakod van:D
Átlagos babám lett, de nekem 20hetesen volt ekkora a pocakom:D És addig 3kgt híztam összesen, normális mennyiségű vízzel:D
Minden normális volt, csak a pocakom lett akkora, hogy nem láttam a lábujjaimat. 10hónap után ha gyerek nélkül vagyok az utcán, meg nem mondják, hogy van otthon egy ördögfiókám:D mert ahoz képest nem ereszkedett meg a hasfalam, előtte sem volt laza. Teljesen visszanyertem a régi alakomat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!