23hetes és 4napos terhes vagyok. Sokan azt mondják, hogy nagy a pocim a korhoz képest. Szerintetek?
2010. ápr. 29. 12:34
2/30 anonim válasza:
Szia!Szerettem volna válaszolni, de sajnos nem tudok mert ha linkre kattintok amit bemásoltál azt írja ki hogy a kép nem található.Próbáld meg újra feltölteni szerintem! :)
3/30 anonim válasza:
Szia,
A képet valóban nem lehet megnyitni, de szerintem ne aggódj, én hasamra már terhesség bármelyik hetében is voltam, volt aki azt mondta de nagy, volt aki azt hogy hú nekem nagyobb volt.
Szóval ez eléggé szubjektív :)
4/30 A kérdező kommentje:
Melyik linket másoljam be?
2010. ápr. 29. 12:37
6/30 anonim válasza:
Nem küldenek linket?Mert ha igen akkor a legelsőt másold be.
7/30 A kérdező kommentje:
mostmár jó?
2010. ápr. 29. 12:39
8/30 anonim válasza:
Mostmár jó a kép.Szép pocid van nem teljesen emlékszem,de azt hiszem nekem kisebb volt.
Boldog babavárást!
9/30 anonim válasza:
Igen, meg lehet nyitni. Abszolút átlagos pocakod van szerintem.
10/30 anonim válasza:
Szia!
Ez a 2. link működik :-) Én 1 héttel vagyok "idősebb", de nekem szerintem kissebb a pocim, de ez mindenkinél más... ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!