Normális, hogy görcsölök és vérzek?
Elméletileg babám lesz.( pozitív teszt) orvosnál még nem voltam( 3 hetes vagyok, ha jól gondolom)
Már kb 3 hete görcsölök egy hétig kb abba maradt, de 2 napja ismér kezdi, olyan mint mensi előtt.Ma pedig egy egy pici vér is volt.Kb 3 cseppnek megfelelő mennyiség. Ez ugye nem jelent rosszat?
3 hetes terhesség nincs.
Terhesség alatti görcs vérzéssel sosem jelent jót.
De 3 hét utàn miért pont most zavar?
Szerintem meg fog jönni, azért görcsölsz.
De van.
Hogy miért most zavar???
Mert most van.
Ez nem mensi lesz.
Nincs. Amikor 3 hetes terhes vagy, akkor agyazodik be a megtermekenyitett petesejt, errol te meg nem tudsz. A terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak. Amikor kesik a menstruaciod es pozitiv lesz a teszt, akkor vagy ~4 hetes terhes.
A ver a terhesseg egyik szakaszaban sem normalis, de nem is feltetlenul jelent bajt. Rengeteg dolog kivalthatja, erdemes vele orvoshoz fordulni minel hamarabb, foleg, ha gorcsolessel is jar. Gorcsoles + verzes egyutt sokszor vetelest jelenz sajnos.
3 hetes terhes nem lehetsz.
Amikor kesik a menstruaciod, akkor derul ki , es az 4 hetesnek szamit.
Latom, sotet vagy mint az ejszaka ...
Gondolom valami 8 altalanost vegzett fajta lehetsz a valaszaidbol itelve.
3
Köszönöm a normális választ!
Hidd el, az, hogy mikor estél teherbe az ég világon senkit nem érdekel, ha fejre állsz is az utolsó menstruáció első napjától számolják a heteket!
A görcs és vér sosem jelent jót, inkább vetélést általában. Mielőbb menj el orvoshoz!
Szia!
Én kb 4 és fél hetesen voltam dokinál. Tudom, hogy hamarabb volr ovum, ezért gondoltam, akkor megyek( 5 hetet már betöltöttem)
Nem látott még semmit. Mondta, h tethességnek terhesség, de h jó helyen van, nem látja még. 2 hét múlvára kaptam időpontot, de a lelkemre kötötte, hogy ha picit is vérzek, vagy barnázok, görcsölök, vagy bármilyen panaszom van, azonnal, időpont nélkül menjek le, vagy kórház, mert bár a vérzés nem mindig baj, nem jó dolog az életünkkel játszani. Inkább többször feleslegesen, mint egyszer nem lemenni, amikor pont kéne.
Ma mindenképp menj le az orvosoz, de a kórház mégjobb lenne. Helyben vért vesznek meg mindegy egyéb.
Lehet, hogy nálad a baba meggondolta magát, de nem biztos. Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen :)
Majd írd meg, hogy mi volt, jó? :)
8+3hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!