Őszintén mondjátok meg. Nincs már sok remény, hogy baba legyen ebből a petezsákból igaz? Természetes vetélést lehet valamivel siettetni?
Eléggé összezuhantam, lehet tisztán sem tudok gondolkozni.
Ma voltam ultrahangon 5+5 naposan és csak egy 4mm petezsákot láttak. Doki mondta, hogy adjunk neki még időt.
De én tudom azt, amit ő nem. Tudom, hogy nekem rendszeres 28-29 naposak a ciklusaim. Azt is tudom, hogy akkor voltam a 9. napon petevezeték átjárhatóságin, ahol már látott tüszőt.
És azt is tudom, hogy a ciklusom 16. napján voltunk utoljára együtt a férjemmel, utána elutaztunk. Azután meg már nem mertem.
Ezek alapján a 4mm petezsák nagyon pici és bizony itt nem lesz semmilyen baba. :((
Nem szeretnék feleslegesen reménykedni, hogy 10 nap múlva megint pofára essek.
A természetesen vetélés, amikor magától kiürül, azt lehet segíteni valahogyan? Vagy mindenképp egy missed ab műtetem lesz?
:(
Köszönöm és nagyon Örülök Neked! :)
Nekem a kislányom volt mindig kisebb, a buszon valahányadik héten már 1 hónappal később, akkor kaptam gyógyszert, végül minden rendben lett. Most 3 éves és a korosztályában a legkisebbek közé tartozik.
Javítottam:
Buszon = huszonvalahányadik
Később = kisebb.
Köszönöm szépen neked is! Meg is könnyeztem!
Bárcsak velem is történne ilyen csoda!
Szeptember 4, majd 14-n voltatok együtt ?
Nekem október 5-n volt a menstruációm első napja. 9.ciklusnapon petevezeték átjárhatóságin láttak tüszőt.
Majd utoljára a 16.ciklusnapon voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!