Ha már volt szívhang, de 2 hét múlva nem lát szívhangot az orvos, akkor nincs már remény? Biztos, hogy nem él már a baba?
Kedves 2-es válaszoló!
Mekkora volt ekkor a babád mm-ben?
Nekem 8 hetesen 16 mm, most 10 hetesen 20,6 mm.
Ez a növekedés 2 hét alatt elvileg. 30-40 mm-nek kéne lenni, és szívhang se látszódott.
Az orvos szerint több mint 1 hete nem fejlődik.
A petezsák szabályos.
Minden nap hányok ugyan úgy, és fájnak a melleim.
A baba nem lehet ekkora, sztem csak a petezsak. Ha pedig az, akkor meg az no akor is ha pl ures lenne. Egyszer csak összeesik, addig viszont termeli a terhességi hormonokat, amik a tüneteket okoznak.
Sajnalom, borzasztó hir, ha tenyleg mar nem el a baba.
Kedves utolsó!
8+3 hetesen a crl (ülőmagasság) 23 mm volt.
Sajnálom!
Az a baj, hogy ilyenkor naponta kellene 1mm-ert nőnie. Tehàt ha a mérete rendben lenne, akkor lenne ok reménykedni, de 14 nap alatt a 4-5 mm nagyon kevés. Ez 1 hetes növekedésnek még csak csak elfogadható lenne.
Sajnàlom.
Hello! 5s vagyok. Nem tudom tegnap este mit néztem de igazad van 6s. Nalam 9mm volt 7+4en, 26mm a 9ik hetin es 66a 12ik heti uh-n. Ekkorra mar utolérte magat a baba mert elotte el voltunk fejlodesben mi is maradva. Ha igy sem sokkal jobb a kérdező helyzete ahogy én latom! Sajnálom :'(
5s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!