Van még remény? Nagyon aggódom. Szívhang volt most nem látják. Többi lent. Fontos.
6 hetesen voltam utoljára uh-n. akkor láttak illetve én is hallottam szívműködést.
Most 10 hetesen kellett mennem ami most volt kedden és nagyon megijedtem mert üresnek találta a doki a petezsákot és nem látott szívműködést.
Másik dokival is megnézette aki szintén ezt mondta kivétel h 11 mm-es babát talált.
Pénteken akarnak Missed ab műtétet csinálni.
Ez azért aggaszt mert sem görcsöm sem vérzésem sem volt ami arra utalna h nem él a babám.
Létezik olyan h úgy helyezkedett el h mégis ott van és él csak nem látták?
Itt vhol olvastam olyan hozzászólást ahol nem láttak babát rá bizonyos időre viszont igen.
Úgy érzem mivel sem vérzésem nem volt egy csepp sem és görcsöm sem sőt még múlthéten hánytam is ezért a szívem azt súgja ne adjam fel nem ment még el.
Szerintetek van még egy hangyányi esély arra h a Babám velem van és életben???
Sajnos nem, 10 hetesen már laikus számára is jól látható az embrió az UH-n, szakember ilyen idős embriót biztosan észrevesz. Nem annyira szokatlan, ha egyéb tünetek nélkül hal el/szívódik fel a terhesség - általában élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség húzódik meg a háttérben.
Sajnálom!
"Másik dokival is megnézette aki szintén ezt mondta kivétel h 11 mm-es babát talált."
Ezt a mondatot nem értem.
Amit nem értessz leírom.
6 hetesen a baba ülőmagassága 5,8 mm volt. Most az egyik doki ugyanezt az adatot 11 mm-nek mérte.
Tehát az egyik orvos látott embriót, a másik nem?
Ugyanazzal a géppel végzeték a vizsgálatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!