Őszintén mondjátok meg. Nincs már sok remény, hogy baba legyen ebből a petezsákból igaz? Természetes vetélést lehet valamivel siettetni?
Eléggé összezuhantam, lehet tisztán sem tudok gondolkozni.
Ma voltam ultrahangon 5+5 naposan és csak egy 4mm petezsákot láttak. Doki mondta, hogy adjunk neki még időt.
De én tudom azt, amit ő nem. Tudom, hogy nekem rendszeres 28-29 naposak a ciklusaim. Azt is tudom, hogy akkor voltam a 9. napon petevezeték átjárhatóságin, ahol már látott tüszőt.
És azt is tudom, hogy a ciklusom 16. napján voltunk utoljára együtt a férjemmel, utána elutaztunk. Azután meg már nem mertem.
Ezek alapján a 4mm petezsák nagyon pici és bizony itt nem lesz semmilyen baba. :((
Nem szeretnék feleslegesen reménykedni, hogy 10 nap múlva megint pofára essek.
A természetesen vetélés, amikor magától kiürül, azt lehet segíteni valahogyan? Vagy mindenképp egy missed ab műtetem lesz?
:(
2-es vagyok.
Javítás : az előző válaszomban ki hagytam a " NE " SZÓT. "De a reményt NE ADD FEL!!" IGY AKARTAM, BOCSÁNAT.
tehát a kérdésedre válaszolva, nem azóta sajnos nem estem teherbe.
Pedig szeretnénk nagyon. Párom is egyre inkább mivel ő is már 39-et tapossa... De jelen élethelyzetünkben sajnos keveset tudunk együtt lenni... mivel sokat megyek a munkám miatt vidékre vagy külföldre. :(
De talán egyszer összejön :)
Neked viszont most az nem tesz jót, hogy így stresszeled magad. szépen nyugodj meg ... próbálj kicsit lazítani. mert ezzel csak ártasz. Tudom könnyű beszélni ... de hidd el a legcélra vezetőbb most az, ha megnyugszol, és bízol a dokidban, aki valószínüleg több 100 ilyet látott már és ezekre alapozva mondta azt hogy adjatok még neki időt. és igen tény és való hogy korán voltál dokinál... Bőven ráértél volna 7-8 hetesen menni.
4-es válaszoló nem mondott butaságot, sőt ...
csak az ahogy mondta az nem volt a legkedvesebb ! Megfogalmazhatta volna kicsit empatikusabban is... hiszen emberek vagyunk... valószínűleg hasonló szituban hasonlóan érezné magát.
Ismét 2es vagyok.
Az hogy látott egy tüszőt a 9. napon az még közel sem biztos hogy az a tüsző érett állapotban volt. Egy tüsző érettnek számit kb ha 20-25 mm-t eléri és ekkor történik meg a ovu.
Én azt tudom, hogy egyszer voltam dokinál közvetlenül mensi után kb 7-8 cn-on. Már akkor látott tüszőt... abban az időben ovu tesztetem is, mert ez a terhességem előtt volt. és rá kb 8-9 napra lett pozitiv az ovu teszt... tehát az hogy most lát tüszőt a doki az nem egyenlő azzal, hogy akkor 1-2 napon belül az ki fog szabadulni.
tényleg légy egy picit optimistább ! És nyugodj meg !
Köszönöm szépen!! Nagyon igyekszem nem stresszelni, és tudom, hogy most ezt kéne a legkevésbé, idegeskednem.
A férjem azt mondta, hogy ne bánkódjak, a természet tudni fogja, mi a dolga.
Csak az utóbbi időben sorra kapom a rossz híreket, talán ezért is lettem picit negatív.
Egyszer nem lehet gyerek, mert enyhe IR, aztán pajzsmirigy probléma (kikezelve azóta)
aztán mert össze-vissza állnak a petefészkeim. Az egyik ide ,a másik oda tolódott.
Aztán az átjárhatóságin meg csak az egyik átjárható.
Aztán végig negatív ovulációs teszt
ezek miatt is vagyok negatívabb.
Megpróbálok a munkába temetkezni
és nagyon köszönöm, hogy írtatok, mert olyan jól esik, és reményt adtok.
Hátha valaki még olvassa.
Az első gyermekemnél is pont a ciklusom 40. napján voltam Uh-n és akkor 13mm volt a petezsák, és akkor ő nem középidőben fogant, hanem később. 19-21 nap között.
Ez alapján is a 4mm az nagyon pici
Mindegy.
megpróbálok hamar túl lenni ezen az egészen
legalább valami reménysugár lenne, de nincs
Nem értelek, de tényleg!
Az én példáim:
Első terhesség. Egy hetes késés után csak vastag nyálkahártya. Doki szerint, lehet, hogy csak később lesz mensi. Most 17 éves.
Negyedik terhesség. Még 8 hetesen sem volt embrió. Na, ott nem volt remény tényleg, mégis reménykedtem.
A férjed 39 éve semmi! Mi 42 évesek vagyunk, mégis összejött a vetélés után a baba.
Simán belefér az adott méret!
Ne siettesd a vetélést, mert lehet ebből még egészséges terhesség!
remélem olvasod még a válaszokat, én két kisbabát vesztettem, tudom min mész keresztül, mit érzel.
De ugy döntöttünk belevágunk két mised ab műtét után harmadjára, nekem 5 hetesen mértek 4mm petezsákot és kész. elvoltam keseredve, de párom mondta ne adjuk fel, a doki 2 hét múlva rendelt vissza, még barkázásom is volt kaptam gyógyszert. pihenés, és mikor 7 héten néztek volt szívhang!!! ugy sírtam el sem hittem. Még szerintem a doki is meg rökönyödött. aztán jött a 12 heti uh, és minden rendben volt, majd 15 hetes uh ott is. és most már érzem mozogni a hasamban!! 19 hkm.
Jó reggelt! Először is elnézést kérek! Tegnap totál megzuhantam, azért voltam Ennyire negatív, mint aki tényleg csak a vetélésre vár!
Egész éjjel petezsákokkal és a várakozásokkal álmodtam!
Este a lelkemet kisirtam!
De összeszedem magam!
Ha ez nem sikerül, akkor lesz majd következő. Lehet, beteg lett volna. (ilyenekkel nyugtatgatom magam)
Tegnap kezdtem szedni utrogestant.
De én nem barnázom, a doki a terhesség erősítésére írta fel.
Szerintetek fog ez segíteni? Mármint a pici petezsák miatt?
Köszönöm a további válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!
Utolsótól kérdezném: Neked akkor mikor fogant? Lehet tudni kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!