Megtippelnétek a babám nemét?
19 hetes vagyok és 25 éves.
A pároméknál 2 fiú egy lány van.
Nálunk 3 lány.
Anyáéknál 2 lány,apáéknál 2 fiú.
Az uh-on a duzzanat talán lányt mutat,de lehet hogy a herék,csak még nem szállt le.
Nem tudom mikor fogja magát megmutatni,4D-re pedig még nincs időpontunk.
nos, elolvastam. pfff. én nem írtam olyat, hogy nem érdekel, csak nem értem, mit ordibál. valóban nem olvastam végig, ugyanis nem itt csüngök állandóan és (szánom bánom) számomra nem derült ki, hogy melyik volt a kiabálós kérdése, amire annyira vártátok a választ. ezen az oldalon pedig ahhoz szólok hozzá, amihez akarok és azt amit akarok. ahogy te is. mit értetlenkedsz?
a másiknak: a nevetséges az, hogy jófejségnek tartod, hogy együtt izgulsz a világhálón egy vadidegennel. ki éli itt az életét tehát? ja nem, igaz, ez nem nevetséges. mondanám, hogy szánalmas, de számomra annyira érdektelen, hogy már az sem.
és igen, én ráérek esténként ilyen magasröptű és mélyértelmű témákhoz hozzászólni, mindig van egy-két marha, aki nem bír magával és megmondja a frankót. öröm veletek. :D
nem itt éled az életed, mégis egész nap ezen a témán lovagolsz:D veled is öröm. Még ha én nem is tartalak emiatt marhának, és nem is szóltalak le, de neked ettől biztosan jobb a lelkivilágod. Felőlem:DD Mindenkinek járnak az apró örömök.
Na mindegy, jó éjt:)
hát igazán kedves tőled.:)
mondom ráérek, de mint látom te is. aki bárgyúzik, meg ovizik az csituljon.
juj, tök izgi tényleg, kár, hogy vége a mónikának, az volt még ilyen színvonal.
és ne hazudj! gusztustalan
nos, hogy miért nem érted, azt az általános iskolai tanítóknak kellett volna észrevenni, így én nem tudom megmondani.
azt írtad, nem szóltál le. hazudtál.
húú neked valóban problémád van az értő olvasással, eddig azt gondoltam, értelmesen lehet veled vitázni, de látom tévedtem, úgyhogy mostantól tartom magam az aranyszabályhoz: hülye emberrel ne vitatkozz, mert összetévesztenek vele. Mostantól nem vagyok vevő a kicsinyes provokációs kísérleteidre, de biztosan találsz mást, akin kiélheted a furcsa frusztrációdat.
Kérdező, remélem az lesz a babád neme, amit szeretnél, majd visszanézek, hogy kiderült-e, írd meg, mi a helyzet.
Mindenkinek jó babázást!
:D no igen, ezeket akár én is írhattam volna, kivéve azt a részt, hogy vitázzak veled.
nekem nem volt célom vitázni, így a jelzőidet nyugodtan magadra aggadhatod.
Engem érdekel ki mit gondol.Itt bármit meg lehet kérdezni,nemigaz?
Most kiemeltem hátha kapok értelmes reakciókat.
Csak azokra nem vagyok kíváncsi,akit meg nem érdekel.Uh azok ne is itt vitázzanak már,ok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!