Terhesség elején milyen vitamin?
Nekem a dokim a Ladee-Vit terhesvitamint javasolta azt egész terhesség és szoptatás alatt is lehet szedni. Tehát én ezt szedem, ezt ajánlom.
32 hkm
Dm-es saját márkás (das gesunde plus). Második terhesség alatt szedem.
Minden van benne, ami kell, folsav is, ami az egyik legfontosabb.
Elevittől hánytam, Gravidától hasmenésem volt, ettől nincs ilyen. A vérképem tökéletes, a baba szépen fejlődik, a nődoki szerint is jó a vitamin.
Több oldalon megnéztem a véleményeket, először szkeptikus voltam. De bevált. A lányom is makk egészséges 3600 grammos baba lett.
Szerintem (de ez csak az én véleményem, alátámasztani nem tudom!) a kiegyensúlyozott táplálkozás a legfontosabb, a vitamin csak "mankó".
Nekem a nőgyógyászom a Gravidát ajánlotta mikor kiderült, hogy babát várok, de a 20.hét környékén elkezdtem tőle hányni, aztán leváltottam Elevit Plus-ra, ezzel tökéletesen megvagyok elégedve.
36 hkm
Nekem a gravidát ajánlották nagyon sokan (orvosom, védőnő, kismamák) Így én azt szedem amióta csak tudom, hogy terhes vagyok. Mellé szedek még Vas+folsav tablettát és béres Mg+B6 250mg tablettát is (napi 3-at de lehet, hogy ezt növelni kellesz.)
30+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!