Mennyi volt a D vitamin szintetek terhesség alatti vérvételkor? Kellett szednetek D vitamint?
Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 10:39
2/9 anonim válasza:
Nálunk sem nézte a kutya se... (Szeged)
3/9 anonim válasza:
Nekem a doki javasolt 2000 NE napi adagot, a vérvételtől függetlenül.
4/9 A kérdező kommentje:
És nyáron is szedted? Az a gáz, hogy simán túl lehet adagolni, (hiába mondják, hogy nem..) ha 250 felett van az érték akkor már toxikus, de mivel csak a terhesség legelején nézik ezért honnan tudja az ember a 7-8 hónapban, hogy nem adagolta-e már túl. Főleg, hogy az első vérvételnél még tavasz eleje volt, jöttünk ki a télből, most pedig süt a nap ezerrel. Azt olvastam, hogy nagyon drága a D vitamin szint szűrése a társadalombiztosításnak, ezért inkább nem méregetik csak rutinszerűen felírják mindenkinek. Gondolkodó emberként nem tudok emellett csak úgy elmenni..
2016. aug. 15. 13:50
5/9 anonim válasza:
A terhesség alatt nem nézik. Én a teherbeesés előtt magán úton megnézettem (3000,-Ft volt a vizsgálat) és 57,7 mmol/l volt.
Utána elkezdtem szedni D vitamint, lényegében ez után sikerült teherbe esni.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nézték az első trimeszterben.
2016. aug. 15. 16:20
7/9 A kérdező kommentje:
Hol nézetted meg kedves 5-ös válaszoló?
2016. aug. 15. 16:21
9/9 anonim válasza:
Pestszentlőrinc-Pestszentimre Eü. Szolgáltató Nonprofit Kft. Laboratórium.
A fogl. egészségügyi orvos vette le a vért és ő küldte el ide, csak fizetős volt a vizsgálat. Szerintem bármelyik magánlabor elvégzi hasonló tarifáért. (5. válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!