5 hetes es 3 naposak vagyunk. Este eleg rosszul aludtam tobbszor picit begorcsolt a hasam rovidebb idore es faj a derekam. Normalis ez? Hason es oldalt aludtam. Sokat pihenek. Lehet hogy a testem 24 oraban tagija a mehem? Meg ejszaka is?
szia!!
a szurkálás is természetes, nyúlnak a méh szalagok. bár én nem veszítettem el babót, de minden szurkálásnál a víz vert ki, hogy vmi gond lehet... de mostmár "megszoktam".
jó pihenést és boldog, problémamentes baba várást Neked!!
32 hetes pocakos
Szia!
Ne nyugtasd meg magad!! Mivel azt írtad, hogy begörcsölt a hasad és tudva azt, hogy már elvesztettél egy babát, én a helyedben biztosan mennék az ügyeletre és elmondanám mindezt kérve, hogy írjanak fel valamit, ami segíti a baba megmaradását. Ha megvizsgálnak és mégsem írnak fel semmit, akkor egyrészt megnyugodhatsz, biztosan nincs nagy baj, (de pihenj sokat!) másrészt tudatában leszel annak, hogy te megtettél mindent. A derékfájás sem jó jel!!! Drukkolok!
Teljesen normális az enyhe görcsök, szúrkálások, a méhed alakul át. És azért legtöbbször este tapasztalod, mert olyankor nyugalmi helyzetben vagy, nem mozogsz úgy, jobban érzel mindent. De ne aggódj. Pihengess, ne eröltesd meg magad, nem lesz baj.
A derékfájás pedig a koraterhesség egyik tünete. Olyan, mintha "majd leszakad a derekam", ez is teljesen normális. Addig jó, míg csak a derekad fáj, én a hátammal szenvedek már hetek óta.
Boldog babavásárást!
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!