Volt olyen h valaki tobbszor pecsetelt elenkpirosat es megmaradt a baba?
elso: pont ma vagyok 7 hetes (baba ulomagassaga szerint hat hetes es negy napos)
utrogestant irt fel a doki
masodik baba, az elsonel semmi ilyesmi nem volt, azert aggodok.
bizom a dokimban, csak nekem fura, hogy olyan "lazan" veszi a verzest
(azt mondta, hogy csak azert ir fel utrogestant, hogy o is megnyugodjon meg en is)
azt mondta akkor aggodjak ha erosebb lesz mint a menzi
de sok helyen meg azt olvasom, hogy a gyakori kicsi is veteles
es _minden_ helyen, hogy az elenkpiros a "vetélős" vér :(
ugyhogy azert kerdezem, hogy rendszeresen csepegtek e (igazabol meg a bugyim sem lett olyan, csak a wc papir,de attol meg aggaszt)
AZ első babám vérzéssel elment valamikor még az elején.
A másodiknál szintén véreztem egy kicsit a 7. héten, hasonlóan, ahogyan leírtad. Most már 14 hónapos, imádom. Ott haematóma alakult ki a baba mellett.
Most várom a kistesót. Vele szintén bevéreztem a 6. héten. Már 15 hetes vagyok vele, és azóta semmi baj nincs. A haematóma felszívódott, a baba jól van.
Szóval én így is úgy is jártam a vérzéseket illetően. Azt nem tudták megmondani miért vérzek be állandóan.
Én tegnap jöttem haza a kórházból(kiszáradtam). Ott volt egy kismama, 10 hetesen került be, vérzett. Betöltötte a 12. hetet, megmaradt a baba. DE ő kapott visszatartót(infúziót) és bent feküdt a kórházba. Én a helyedben azért bemennék egy kórházba.
Remélem minden rendben lesz veletek:)
Üdv. 12 hkm:)
koszi :D
ha harmadszor is elofordul, bemegyek (elotte betelefonalok), csak nem akarok feleslegesen (itthon vagyok egy kétévessel egyedulül)
addig magnezium, es fekszem
nektek mi mast irtak fel?
amugy a kiszaradas valoszinu, figyelek innivalora
itt vagyok!:)
a fiamnál semmi gond nem volt, 2,5 éves nagyfiú.
februárban volt egy vetélésem, a dokim ennél a terhességnél azonnal írt fel Utrogestant, napi 3x2, és magnézuim is dögivel. ennek ellenére 3x barnáztam, egyik éjjel a 6. héten olyan piros vér folyt, hogy biztos voltam benne, hogy őt is elveszítettük. reggel ügyelet, a babám megvolt, leválást láttak, és szigorú fekvést írtak elő.
hozzátenném, hogy ezt nem egészen sikerült megvalósítani a fiam mellett, segítség nélkül.
rá egy hétre UH, nem volt már leválás.
eltelt utána 6 hét, amit halálra aggódtam, aztán kedden megvolt a 12 hetes genetikai UH, ahol csak úgy ficánkolt a drágám, alig lehetett lemérni, és teljesen jól van.
Próbálj pihenni, tartsd be az utasításokat és nem lesz gond.
drukkolok neked!
tegnapi uccsó válaszoló vagyok. mi vettünk fellépőt a fiamnak, arról ha fogom a kezét, ki-be tud szállni, sőt az autósülésbe is már megatnult egyedül beszállni és ki is belőle. egyedül a wc-re kell emelnem, ha kész csak fogom a kezét és leugrik.
az enyém is nehezen viselte, hogy nincs olyan "vad" játék, és emelgetés, + rájöttem, hogy kicsit el is kényesztetve, mert mindent odahoztam neki, fel-le ugráltam. most küldöm őt, és nem nagyon tetszik neki, de már megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!