Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyen h valaki tobbszor...

Volt olyen h valaki tobbszor pecsetelt elenkpirosat es megmaradt a baba?

Figyelt kérdés
minden nap pecvsetelek es a doki azt mondja nincs baj amig nem mensi szeru, de aggodok
2011. júl. 14. 09:30
 1/9 anonim válasza:
27 hetes vagyok és nekem is volt a 16 hétig és utána abba maradt alhasi görcsök társultak hozzá azt hittem leszakad a hasam alja. Hála istennek el múlt! Mennyi idős vagy a babával?
2011. júl. 14. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! 8 hetesen volt egy bevérzésem, duphastont kellett szednem. Többször előfordult utána, hogy pecsételgettem. Viszont pont ma 5 hetes a kisfiam, és minden rendben van. Ne aggódj, nem lesz baj. Ha még is nagyon aggódsz, esetleg kérd ki másik orvos véleményét is.
2011. júl. 14. 10:44
 3/9 A kérdező kommentje:

elso: pont ma vagyok 7 hetes (baba ulomagassaga szerint hat hetes es negy napos)

utrogestant irt fel a doki

masodik baba, az elsonel semmi ilyesmi nem volt, azert aggodok.

bizom a dokimban, csak nekem fura, hogy olyan "lazan" veszi a verzest

(azt mondta, hogy csak azert ir fel utrogestant, hogy o is megnyugodjon meg en is)

azt mondta akkor aggodjak ha erosebb lesz mint a menzi

de sok helyen meg azt olvasom, hogy a gyakori kicsi is veteles

es _minden_ helyen, hogy az elenkpiros a "vetélős" vér :(

ugyhogy azert kerdezem, hogy rendszeresen csepegtek e (igazabol meg a bugyim sem lett olyan, csak a wc papir,de attol meg aggaszt)

2011. júl. 14. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:

AZ első babám vérzéssel elment valamikor még az elején.

A másodiknál szintén véreztem egy kicsit a 7. héten, hasonlóan, ahogyan leírtad. Most már 14 hónapos, imádom. Ott haematóma alakult ki a baba mellett.

Most várom a kistesót. Vele szintén bevéreztem a 6. héten. Már 15 hetes vagyok vele, és azóta semmi baj nincs. A haematóma felszívódott, a baba jól van.

Szóval én így is úgy is jártam a vérzéseket illetően. Azt nem tudták megmondani miért vérzek be állandóan.

2011. júl. 14. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Én tegnap jöttem haza a kórházból(kiszáradtam). Ott volt egy kismama, 10 hetesen került be, vérzett. Betöltötte a 12. hetet, megmaradt a baba. DE ő kapott visszatartót(infúziót) és bent feküdt a kórházba. Én a helyedben azért bemennék egy kórházba.

Remélem minden rendben lesz veletek:)

Üdv. 12 hkm:)

2011. júl. 14. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:

koszi :D

ha harmadszor is elofordul, bemegyek (elotte betelefonalok), csak nem akarok feleslegesen (itthon vagyok egy kétévessel egyedulül)

addig magnezium, es fekszem

nektek mi mast irtak fel?

amugy a kiszaradas valoszinu, figyelek innivalora

2011. júl. 14. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:

itt vagyok!:)

a fiamnál semmi gond nem volt, 2,5 éves nagyfiú.

februárban volt egy vetélésem, a dokim ennél a terhességnél azonnal írt fel Utrogestant, napi 3x2, és magnézuim is dögivel. ennek ellenére 3x barnáztam, egyik éjjel a 6. héten olyan piros vér folyt, hogy biztos voltam benne, hogy őt is elveszítettük. reggel ügyelet, a babám megvolt, leválást láttak, és szigorú fekvést írtak elő.

hozzátenném, hogy ezt nem egészen sikerült megvalósítani a fiam mellett, segítség nélkül.

rá egy hétre UH, nem volt már leválás.

eltelt utána 6 hét, amit halálra aggódtam, aztán kedden megvolt a 12 hetes genetikai UH, ahol csak úgy ficánkolt a drágám, alig lehetett lemérni, és teljesen jól van.

Próbálj pihenni, tartsd be az utasításokat és nem lesz gond.

drukkolok neked!

2011. júl. 14. 14:29
 8/9 A kérdező kommentje:
koszi,probalok pihenni.igazabol a fiam viseli rosszul, ogy nem emelgetem, nincs "nyak",es a furdokadbol hogy fogmo egyedul kiemelni nemtudom
2011. júl. 15. 01:20
 9/9 anonim ***** válasza:

tegnapi uccsó válaszoló vagyok. mi vettünk fellépőt a fiamnak, arról ha fogom a kezét, ki-be tud szállni, sőt az autósülésbe is már megatnult egyedül beszállni és ki is belőle. egyedül a wc-re kell emelnem, ha kész csak fogom a kezét és leugrik.

az enyém is nehezen viselte, hogy nincs olyan "vad" játék, és emelgetés, + rájöttem, hogy kicsit el is kényesztetve, mert mindent odahoztam neki, fel-le ugráltam. most küldöm őt, és nem nagyon tetszik neki, de már megszokta.

2011. júl. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!