36 hetes vagyok es a babam naponta tobbszor is teljesen kinyomja magat, feszit, miert csinalja ezt?
Figyelt kérdés
Azt ertem, hogy nincs helye mar nagyon, de miert marad kifeszitett pozban sokaig, neha 40 percig is akar?2009. okt. 31. 23:04
1/5 anonim válasza:
Azért marad úgy, mert neki éppen az a kényelmes.
40hetesen még rosszabb lesz.
4hetes baba anyucija
2/5 A kérdező kommentje:
Addig nem varunk, en 2 es fel het mulva mar szulni szeretnek...
2009. okt. 31. 23:21
3/5 anonim válasza:
Azt úgyis a baba dönti el, mikor akar megszületni. Én is szerettem volna kicsivel korábban szülni, mégis túlhordtam 2nappal. De ez így volt jó a babának. Nálam szülés előtt 3nappal rengeteget helyezkedett a babám, szinte megállás nélkül nyomkodta ki magát.
Első válaszoló
4/5 anonim válasza:
Biztos így kényelmes neki. Az enyém is rengetegszer kinyomja magát, néha éjjel is. Múltkor szerintem a könyökét "dugta ki", mert elég hegyes volt, pont a köldököm felett, nem volt túl kellemes, de legalább tudom, hogy ő jól van. Inkább aktív legyen, minthogy azon aggódjam, miért nem mocorog. Én a simogatással szoktam próbálkozni, hol több, hol kevesebb sikerrel. 38 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Kevés már neki a hely. Nekem is így van. Van mikor egyik oldalt teljesen kidomborodik a popója és úgy is marad sokáig. Tök aranyosak! Nem de? Néha egészen fájdalmasan tud feszegetni.
36km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!