Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki fogyott terhessége alatt?

Figyelt kérdés

18 hetes vagyok, és megint fogytam:(

Teljesen kétségbe vagyok esve.Félek valami bajom van.

Nem hányok, evés után előfordul hányingerem.

Volt valaki így?

2010. ápr. 27. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány kilóval estél teherbe? Mert az is számít. Én 90 voltam és a 20. héten 83 kg. Fogytam egyfolytában mondjuk nálam 24 órásak voltak a reggeli rosszullétek, holott nem hánytam. Enni viszont nem tudtam.

Az utolsó harmadban jött rám 6 kg, ami a szüléssel együtt "le is ment". (baba, vér, magzatvíz, méhlepény)

Csinosabb vagyok, mint voltam előtte.

Én is aggódtam, de nagy és erős babám lett. Az orvosom azt mondta, hogy mindent "leszív" az anyáról amire szüksége van.

2010. ápr. 27. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! En a terhesseg alatt 3 kg-ot fogytam, pedig egyszer sem hanytam, csak emelyegtem estenkent. A gyermek egeszseges lett, 3,38 kg-mal szuletett es velem is rendben volt minden. Igaz viszont, hogy nagy sulytobblettel kezdtem a terhesseget.
2010. ápr. 27. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyi volt a kezdő súlyod és mennyit fogytál?
2010. ápr. 27. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Elofordul a fogyas.

Aki nagyobb sulyal kezdi (mint en) az tobbet aki vekonyabb az kevesebbet szokott fogyni.

En -10 kilonal jartam a 20. heten es szulni +0.5 kiloval mentem.

Nem volt nagy a babam, mert korabban jott 2 hettel, de kicsinek sem mondanam (3380g volt).Teljesen egeszseges baba es nagyon eros.

9 hetesen mar 6760 g volt.

Az egesz terhesseg alatt 1 alkalommal hanytam, azis azert mert bevettem a vitamint es nem reggeliztem.Gondoltam majd a munkahelyen eszek.....nem jott be :)

Ne aggodj, de azert konzultalj a dokiddal, hogy megnyugodhass.

Az biztos, ha valami nem lenne rendben szoltak volna!!

Kitartas es ne aggodj!

jo pocakoskodast

2.5 honapos kiscsaj anyukaja

2010. ápr. 28. 00:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

82kg-val kezdtem.Most 78 vagyok, de a védőnő már az első 2 kiló leadásánál azzal rémisztgetett hogy beküldet a kórházba.Ami nem fog menni, párom 1 hónapja külföldön van,és van már 2 kicsim akiket nincs kire bízni.Most megint mennem kellene tanácsadásra, de mivel a múltkori után újabb 2 kg lement, már semmi kedvem hozzá...

Köszi,hogy írtatok,és csak bízom benne,hogy tényleg nincs valami mögötte.

2010. ápr. 29. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!