A 16-17 évesek válaszára lennék kiváncs! Elmondanátok nekem egy pár dolgot?
Arra lennék kiváncsi h hogyan mondtátok el a szüleiteknek h terhesek vagytok. 16-17évesen milyen támogatást kaptok és az összes támogatás összege kb. mennyi? Hogyan birjátok nevelni a gyereket? Szóval minden érdekel ami ezzel kapcsolatos :)
Nem érdekel olyan válasz h "felelőtlen tinik" meg ehhez hasonlók. Lehetőleg magyarok válaszoljanak :D
utolsó válaszolónak üzenem, hogy láttam én már 30 éves anyát is akit hülyézett üvöltve a gyereke, uh nem valószínű, h a kor miatt van ez.
Temperamentuma miatt is lehet-egy korábbi válaszoló.
Szia!Én 19 éves leszek a nyáron mire lesz egy két hetes babám körülbelül. Szüleimnek nehéz volt elmondanom,de azt mondták elég nagy vagyok rám bízzák a döntést,és amiben tudnak csak támogatnak.Az apukával 5 éve vagyok együtt,az ő szülei nagyon nehezen békéltek meg a helyzettel és volt is bőven veszekedés,párom se szerette volna sőt fontolgatta a szakítást is ez miatt,de most meg ők várják a legjobban a baba érkezését.Ráadásul ,rám még vár egy érettségi... Pár napja költöztem páromékhoz,és a szüleink közös erővel dobják össze a pénzt a babakelengyére,szerencse hogy nagy a család.
Sok Sikert a továbbiakban!De semmiképpen se idegeskedj,az nem tesz jót se neked,se a babádnak!
Nem azt mondom hogy felelőtlen vagy! De lehet hogy később majd megbánod, persze ha nem kíváncsiságból kérdezted. Én 19 évesen szültem egyedül, tudom hogy az nem 16-17 de azért leírom. Minden szépnek és jónak indult, jól megvoltam a szüleimmel, barátommal. Anyagi háttér szuper volt, megvolt mindenem. Amikor a szüleimnek mondtam el azt mondták segíteni fognak mindenben. A barátom pont a terhesség 7. hónapjában hagyott el, anyuék is úgy döntöttek, inkább a hugomra költik a pénzt, mert a kamasz csajnak fontosabbak a ruhák, mint egy kisbaba. Egyedül maradtam, lányt szültem, szülés után persze boldog voltam, de mikor hazamentünk a kórházból hetekig sírtam. Nagyon megváltozott minden. A szüleimtől azóta csak egy valamit kaptam: Egy saját házat, ők rendezték be nekem meg Brigi (az első lányom) számára. Amikor még pici volt, és újszülötten felsírt éjszaka én is sírtam. csak a barátomra emlékeztetett mert ő rá hasonlít. Azóta lett egy férjem, és most a 4. gyerekem várom, a szüleimmel nem békültem ki. Rosszul indult, de végül minden jóra fordult! És most nagyon boldog vagyok!
KÍVÁNOK NEKED IS SOK BOLDOGSÁGOT! PERSZE HA TERHES VAGY ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!