Leirná valaki részletesen miket kell pakolnom a korházi csomagba a 4 napra? és a babának?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:33
2/8 anonim válasza:
Szia szivesen leirom ha gondolod de elvileg a védönö ad ezekröl egy listát legalábbis nálunk. nálatok nem adott?
3/8 A kérdező kommentje:
27 hetes vagyok, ugy néz ki korábban fog születni, nem kaptam listát és nem nagyon van aki segitsen, a család messze van, mindent a neten nézegetek:(
2010. ápr. 26. 20:58
4/8 anonim válasza:
Kórházba:
Szoptatós melltartó
Hálóing
Köntös
Haskötő
Testápoló
Zokni
Bugyi
Eldobható bugyi
Intimbetét
Intim tisztálkodó tusfürdő
Sampon
Tusfürdő
Sampon
Hajszárító
Melltartó betét
Mellszívó készülék
Tejserkentő tea
Papucs
Papucs zuhanyozni
Nedvesített WC papír
Vattakorong
WC ülőke papír
Terheskönyv
Iratok
Evőeszközök
Babának:
Ruha
Pelenka
Popsi törlő
Textilpelenka
Pléd
5/8 anonim válasza:
Biztosan vigyél még fényképezőt, szőlőcukrot, és apát.:)
7/8 anonim válasza:
Én viszek még aloe verás spriccelőt a gátsebemre, azt mondják nagyon hatásos!!
8/8 anonim válasza:
És mindenképpen vigyél szívószálat, mert szülés után sok folyadékot kell inni és szívószállal a legegyszerűbb, főleg ha pl EDA vagy spinális miatt nem mozgathatod a fejedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!