Menjek vagy ne? 12. heti tarkóredő mérésem 1.1 mm lett,29 éves vagyok. Kellene-e mennem kombinált tesztre?
mindenki megy ma már,akinek jó ez az érték.
Van ismerősöm,akinek 2.4-es értékkel down-os lett a babája,pedig az belül van.
Az értéked tökéletes, de menj el szerintem is, jobb a békesség. Ahogy írod, jó érték mellett is lehet beteg a baba.
Mondjuk a kombi teszt is "csak" egy statisztika alapján ad százalékos adatot, de azért mégis vmi.
Én voltam lepénybiopszián is(azt a genetikán csinálják, és 98% biztos, a nemét meg 100%ra megmondják), mert nagyon féltem, bár nem volt mitől, és sajnos az első babámat el is kellett vetetni, de a mostani egészséges.
Én nagyon örülök, hogy hallgattam az ösztöneimre, és a sok ellenvélemény ellenére elmentem rá, mert különben most lenne egy naggggyon beteg gyerekem, és egy rom családom. Persze az a döntés sem volt egyszerű...
Szóval hallgass a megérzésedre, és menj le, mert csak néhány tűszúrás, és plusz UH, ahol ráadásul kuksizhatod a babádat!
Egy 24 heteske
Jó egészséget!
Nekem is pont 1.1 lett. De nálunk nem igazán kérdezik meg az embert, hogy akar-e menni, vagy sem, mindenkit elküldenek, így én is elmentem. Negatív lett.
Gondolom azért téged is megnyugtatna.
További boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!