31 éves illetve attól idősebb kismamáknak milyen eredmény jött ki a down kórra a 12. heti ultrahang ill kombinált genetikai vérteszt eredményeként?
Én még nem töltöttem be a 35-öt, de közelebb hozzá,1.6 a tarkóredő, minden más is rendben. Én sem csináltattam semmilyen tesztet. Az afp is tökéletes lett a 16. héten és azóta is minden a legnagyobb rendben!
23 hetes
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
nálam 1,8 a tarkóredő, és 1:1200 hoz. Azt mondják, ezzel minden rendben. Nektek milyen értékek jöttek ki?
Szia, 34 éves vagyok a nyaki redő 1,8 volt és látszott az orrcsont. A kombnált teszten 1:300 volt down arány és 1:50000 az edwards.Ez nekem ingyen volt a dokinál, állítólag a sejtbank biztosíotta. Megcsináltattam az integrált tesztet is, a magas down kockázat miatt de ottt 1:2800 lett az down arány és 1:50000 az edwards. Afp rendben volt. Ez egyébként 15.000 ft-ba erült de megérte hogy megnyugodjak.
Boldog babavárást.
22 hetes
33 éves vagyok.
Életkorfüggő kockázat 1:510
Down: <1:100000
Edwards: <1:100000
Velőcső: 1:6600
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Légyszi, aki tud helyet, ahol 15.000 az integrált teszt, küldje el az elérhetőséget. Köszi szépen.
üdv
Szia, én írtam, hoyg 15 ezeret fizettem, de a dokim ajánlotta a kombinált után, tőle kaptam a befizetendő csekket és a rendelőben vették le a vért. Ezért nem tudom hova kell menni, de úgy emlékszem a csekken a sejtbank számlaszáma volt.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!