Van valaki aki első perctől elhatározta, hogy nem akar szoptatni? Mi miatt? Minden érdekelne ezzel kapcsolatosan.
Igen, rosszabb vagy mint egy tehén. Az táplálja a kicsinyét a tejével, ha nem választják el tőle.
A tápszer csak a második legjobb választás, ha nincs anyatej.
4 hónap után lett eü-i okok miatt tápszeres a gyermekem és nagyon rossz volt. Egyrészt nincs "legjobb" tápszer, keserves a próbálgatás, ha az első "nem jön be" a gyereknek. Sok hasfájás, emésztési gondok, reflux...
Másrészt sokkal macerásabb is kevergetni, méricskélni, míg bele nem jössz.
Ezt önként vállalni, meg se próbálva a szoptatást, önzőség és mazochizmus egyben.
A mell elsődleges funkciója az újszülött táplálása.Aki szoptat az nem tehén.A tápszert arra találták ki ,hogy akinek nincs teje legyen mivel megetetnie a babáját.
A más is meg tudja etetni kifogás meg...pff.Ennyi erővel más is fel tudja nevelni,miért nem adjátok örökbe?
Nagyon nagy baj van az emberek gondolkodásával!
Én így gondolom.
Nem azzal adsz meg mindent a gyerekednek hogy a legdrágább kiságyat veszed meg neki,hanem azzal ha mindenből a legjobbat adod!És ez nem anyagi szempontból a legjobb (bár ha azt nézzük h az anyatej ingyen van...)
14, nem, hanem azért, mert hülyeséget írsz.
Mint, hogy biztos nem fáj a hasa a tápszertől. Persze, miután több hét szenvedés után megtalálod a megfelelőt (ha megtalálod), ha az első nem jött be.
A másik meg: ÉLETTANI, hogy egy újszülött súlya esik. 10 %-nál nagyobb súlyesésnél kell csak aggódni, és akkor ha a súlyesés 3-4 napos korára nem áll meg! Éppen ezért nem kell egyből pótolni, hanem előbb szoptatni rendületlenül.
És persze van hogy ez is kevés. Van, hogy tényleg nem lesz tej. És akkor jön a tápszer. De csak akkor kellene jönnie, nem egyből. Nem élből elutasítva az anyatejet.
Én azt nem értem,hogy egy ilyen kérdésnél miért válaszol az aki: kifejezetten, kizárólag csak anyatej párt, ill. az, aki unintelligens módon leszólja a szoptatós anyákat!
Hagyjuk már azt,hogy ki mitől lesz jó vagy rossz anya, vagy,hogy melyik táplálástól lesz egészségesebb vagy betegesebb a gyerek. Mindegyikre van pro és kontra.
Speciel én elfogadom azt is,ha mondjuk valaki kéri a császárt, meg azt is, aki érzéstelenítés nélkül akar mondjuk kádban szülni. A táplálással is így vagyok.
Én mindíg arról álmodom szoptatok! Nagyon jó, boldog vagyok! Még csak 16 hetes vagyok, de alig várom a szülést és hogy szoptathassam! Ez nekem a nagy álmom! Mindíg azért imátkozom legyen tejem!
Lehet bennem ez azért alakult ki mert első és második gyermekem is angyalkák lettek, megált a kicsi szivük! És nagyon várom a gyermekem, és hogy etethessem (szoptathassam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!