Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki első perctől...

Van valaki aki első perctől elhatározta, hogy nem akar szoptatni? Mi miatt? Minden érdekelne ezzel kapcsolatosan.

Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 21:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
26%
En nekem is mindig fura volt hogy a mellbol eszik a baba, soha nem tudtam ugy nezni hogy ez de szep es de meghitt meg aranyos, szamomra a mell az inkabb szexualis resz mint ilyen taplalo. Nyilvan nem zarja ki egyik a masikat de nekem bizarr hogy ugyanaz a testresz ket teljesen kulonbozo es ellentetes dologra valo. Aztan megszuletett a fiam a korhazba bedurrantak mar a cicijeim valamennyi el is indult, fejtem is de nagyon keves jott, iszonyatosan fajt is, borzalmas volt, meg szamoma nem kezzel foghatoan merheto, nem latom konkretan most a merlegtol fuggetlen hogy mennyit eszik. Szoval az egesz nekem bizonytalan os volt teljesen. Par hetig probalkoztam aztan feladtam es megvaltas volt a tapszer.
2016. okt. 21. 07:29
 12/38 anonim ***** válasza:
70%
A mell elsodleges funkcioja NEM szexualis jatekszer. Nagy baj van itt a fejekben...
2016. okt. 21. 07:56
 13/38 anonim ***** válasza:
62%

Igen, rosszabb vagy mint egy tehén. Az táplálja a kicsinyét a tejével, ha nem választják el tőle.

A tápszer csak a második legjobb választás, ha nincs anyatej.

4 hónap után lett eü-i okok miatt tápszeres a gyermekem és nagyon rossz volt. Egyrészt nincs "legjobb" tápszer, keserves a próbálgatás, ha az első "nem jön be" a gyereknek. Sok hasfájás, emésztési gondok, reflux...

Másrészt sokkal macerásabb is kevergetni, méricskélni, míg bele nem jössz.

Ezt önként vállalni, meg se próbálva a szoptatást, önzőség és mazochizmus egyben.

2016. okt. 21. 08:17
 14/38 anonim ***** válasza:
28%
le lettem pontozva, mert nem volt tejem, és esett a kislány súlya??? gratulálok a logikátokhoz! ja vár nem, olyan nektek nincs...
2016. okt. 21. 09:07
 15/38 anonim ***** válasza:
59%

A mell elsődleges funkciója az újszülött táplálása.Aki szoptat az nem tehén.A tápszert arra találták ki ,hogy akinek nincs teje legyen mivel megetetnie a babáját.

A más is meg tudja etetni kifogás meg...pff.Ennyi erővel más is fel tudja nevelni,miért nem adjátok örökbe?

Nagyon nagy baj van az emberek gondolkodásával!

Én így gondolom.

Nem azzal adsz meg mindent a gyerekednek hogy a legdrágább kiságyat veszed meg neki,hanem azzal ha mindenből a legjobbat adod!És ez nem anyagi szempontból a legjobb (bár ha azt nézzük h az anyatej ingyen van...)

2016. okt. 21. 09:37
 16/38 anonim ***** válasza:
63%

14, nem, hanem azért, mert hülyeséget írsz.

Mint, hogy biztos nem fáj a hasa a tápszertől. Persze, miután több hét szenvedés után megtalálod a megfelelőt (ha megtalálod), ha az első nem jött be.

A másik meg: ÉLETTANI, hogy egy újszülött súlya esik. 10 %-nál nagyobb súlyesésnél kell csak aggódni, és akkor ha a súlyesés 3-4 napos korára nem áll meg! Éppen ezért nem kell egyből pótolni, hanem előbb szoptatni rendületlenül.

És persze van hogy ez is kevés. Van, hogy tényleg nem lesz tej. És akkor jön a tápszer. De csak akkor kellene jönnie, nem egyből. Nem élből elutasítva az anyatejet.

2016. okt. 21. 09:43
 17/38 anonim ***** válasza:
64%

Én azt nem értem,hogy egy ilyen kérdésnél miért válaszol az aki: kifejezetten, kizárólag csak anyatej párt, ill. az, aki unintelligens módon leszólja a szoptatós anyákat!

Hagyjuk már azt,hogy ki mitől lesz jó vagy rossz anya, vagy,hogy melyik táplálástól lesz egészségesebb vagy betegesebb a gyerek. Mindegyikre van pro és kontra.

Speciel én elfogadom azt is,ha mondjuk valaki kéri a császárt, meg azt is, aki érzéstelenítés nélkül akar mondjuk kádban szülni. A táplálással is így vagyok.

2016. okt. 21. 09:48
 18/38 anonim ***** válasza:
31%
14 vagyok, azt is leírtam, hogy MEGPRÓBÁLTAM, de nem lett tejem, mégis 0-án állok. Na, ezért mondom, hogy nincs bennetek logika. Pont azt írtam le, amit mondasz, mégis le vagyok nullázva...
2016. okt. 21. 10:32
 19/38 anonim ***** válasza:
58%

Én mindíg arról álmodom szoptatok! Nagyon jó, boldog vagyok! Még csak 16 hetes vagyok, de alig várom a szülést és hogy szoptathassam! Ez nekem a nagy álmom! Mindíg azért imátkozom legyen tejem!

Lehet bennem ez azért alakult ki mert első és második gyermekem is angyalkák lettek, megált a kicsi szivük! És nagyon várom a gyermekem, és hogy etethessem (szoptathassam).

2016. okt. 21. 10:48
 20/38 anonim ***** válasza:
28%
Nem szorosan a témához szólnék hozzá,tekintve hogy nincs még gyerekem.De!A női mell eredeti funkciója a táplálás,ezt mindenki tudja,a természet így alkotta a nőket.Viszont a k.urva természet miért nem gondoskodott arról,ha már megteremt minket feszes cicikkel,feszes testtel,normál méretű vaginával,hogy a szülés után is ugyanilyenek maradjunk?Hiszen ez lenne a természetes.Nem az,hogy lóg a melled a tányérba evés alatt,kötényhasad lesz,vagy akkora lesz a muffod,hogy egy atomerőmű közelében termesztett répa is belefér...mert azért valljuk be,teljesen megváltozik a test szülés után,szerencsés,akinek nem,és ez igazságtalan a nagy természettől.Vajon ezeket a szüléssel járó,"remek" dolgokat valóban akarják a nők,vagy olyan a társadalmunk,hogy belénk nevelték,hogy akarnunk KELL?!Ezen nem árt elgondolkozni.
2016. okt. 21. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!