Milyen zöldségek, gyümölcsök ételek nem okoznak savasodást?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 08:20
1/2 anonim válasza:
Állítólag az éretlen banán jó savlekötő, viszont az érett már savat csinál.
A kekszek, magvak (tökmag, szotyi), mogyoró, dió biztos nem okoz savtúltengést.
Ételeknél kerüld a paradicsomos, ecetes, csípős kajákat, mert az nagyon tud kínozni
2/2 anonim válasza:
régen mikor nem volt gyógyszer akkor a nyers krumpli levét itták savlekötőnek...ugyhogy a burgonya tuti nem bánt ezen kívül minden saláta zöld cucc...bár nekem azt mondták hogy az uborka és a paprika savat csinál de én nem tapasztaltam...viszont a paradicsom a citrus félék az biztos nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!