Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen zöldségek, gyümölcsök...

Milyen zöldségek, gyümölcsök ételek nem okoznak savasodást?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 08:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Állítólag az éretlen banán jó savlekötő, viszont az érett már savat csinál.

A kekszek, magvak (tökmag, szotyi), mogyoró, dió biztos nem okoz savtúltengést.

Ételeknél kerüld a paradicsomos, ecetes, csípős kajákat, mert az nagyon tud kínozni

2010. ápr. 26. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
régen mikor nem volt gyógyszer akkor a nyers krumpli levét itták savlekötőnek...ugyhogy a burgonya tuti nem bánt ezen kívül minden saláta zöld cucc...bár nekem azt mondták hogy az uborka és a paprika savat csinál de én nem tapasztaltam...viszont a paradicsom a citrus félék az biztos nem jó
2010. máj. 3. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!