37 hetes vagyok és kb.3 hete nem kívánom a főtt ételeket. A hideg gyümölcsök esnek csak igazán jól és a citromos víz. Valaki tapasztalt a terhessége alatt ehhez hasonlót?
Figyelt kérdés
Azért pár naponta magamba erőltetek meleg kaját. Csak olyan furcsa ez az egész...2009. máj. 26. 12:43
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én is csak sárgaborsófőzit ettem úgy 3 naponta,egyébként én se kivántam semmit!Sok banán,almakompót,joghurt meg krémtúró jöhetett!
Jó egészséget!
2/4 anonim válasza:
de ismeros am...olyan dolgok jutottak eszembe, amiket eddig meg nem ettem volna, aztan egy hetig csak szilvakompotot, egy hetig szalonat es hagymat, aztan csak citromlevet...s hasonlokat ettem...igy hullamszeruen...ne aggodj, a baba megtanulja " hasznositani " minden uj szeszelyunket
3/4 anonim válasza:
A meleg miatt lehet, nálam is van ilyen. Ha főzök, akkor is próbálok könnyebb ételeket készíteni, vagy olyat, amihez ehetek savanyúságot, mert az nagyon jól esik. Esetleg húst salátával.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 27. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!