Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti diétázók,...

Terhesség alatti diétázók, mik azok a gyümölcsök, amiket simán lehet enni? És mennyit egy nap?

Figyelt kérdés
Szőlő, banán, szilva kizárva tudom, de ha édesre vágyom, alma az mehet? Mostani idéngyümölcsök közül mit lehet még? Minden választ köszönök!
2009. szept. 25. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen diétát csinálsz.

Ha hízás miatt kell diétáznod, akkor nagyjából mindent ehetsz, csak a kalóriát figyeld (pl babánban sok van).

De ha cukor miatt akkor elég keveset kell enni, és a szőlő, szilva élből kilőve. Akkor már olyat amiben kevés a ch és kicsi a glikémiás indexe is. Ilyen pl az alma.

Én cukor miatt ch diétát csinálok,almát majdnem minden nap eszek egyet 10óraira. De volt hogy 1 barackot vagy körtét ettem 10óraira vagy uzsira.

Minden jót!

38 hetes kismama

2009. szept. 25. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem lett jó a cukorterhelésem, emiatt kell diétáznom.

2009. szept. 25. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is cukorterhelés miatt vagyok diétán, de csak az almát merem megenni, meg hetente egy db barackot a filling kedvéért. A citrus gyümölcsök jók! A banán kilőve, meg a szilva, szőllő, aszalt gyümik, ezek a legcukrosabbak sajnos! A kiwinek van még alacsony cukortartalma. Jó ha gyümölcsöt csak koradélután és este 6-ig eszel, reggelire nagyon felnyomná a cukrodat. Nekem még a dinnye is bevállt, de már szezon vége van sajnos.

2009. szept. 25. 16:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi neked is!
2009. szept. 28. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!