Nem tudtam, hogy terhes vagyok. Ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Ismertek olyat, aki későn jött rá, hogy terhes? Hogy reagált rá? Hányadik héten tudta meg?2016. okt. 16. 18:11
21/25 anonim válasza:
Mikor én voltam szülni 3 éve, akkor hoztak a szobánkba egy csajt, akin csak azt láttuk, hgy mindkét keze-lába be volt fáslizva.Mindenki nézte hogy ezzel meg mi lett és miért erre az osztályra a mi szobánkba hozták.Aztán közölte,hogy most derült ki, hogy 36 hetes terhes. Szerintem mindenki ledöbbent mert teljesen lapos hasa volt. Pár napra rá pedig ő is tolta a picit.
22/25 anonim válasza:
Nuygi, ezt én sem tudom megemészteni. Nekünk a szomszédunkban van egy asszony, aki éjjel jött rá, hogy terhes, amikor szült. Mi láttuk rajta, nem lehetett nem észrevenni, ők nem beszéltek róla, utólag kiderült hogy azért nem, mert a nő nem tudta. Hát ezt nekem ne mesélje be senki, pláne 3. gyereke, nem hiszem el hogy nem tudta. Nem tudom elhinni és azt sem, hogy a has növekedéséből erre senki nem gondol?!?
23/25 anonim válasza:
Igen,személyesen ismerek egy fiatal párt,akik szerettek volna babát,de nem jött össze nekik és az orvosok sem biztatták őket túl sok jóval,mert súlyos hormonális problémái voltak a feleségnek. Ám 14!!!! év után csoda módjára terhes, és 7 hónaposan vették észre, hogy egy fiúcska lapul odabent. Nagyon kedves és jómódú család,szóval nem alul-iskolázott balfékek,egyszerűen így hozta az élet. menstruációja nem vagy csak ritkán volt évente 2x 3x, magzatmozgás meg nemigen volt,csak 7 hónaposan erősödött,amikor láthatóan kidomborodott a feneke :D
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! ;)
2016. okt. 21. 20:29
25/25 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Na kb az ilyen értelmi szintű egyéneket tudom elképzelni, hogy állításuk szerint végig menstruálták a terhességet (nyilván olyan példa szerint, ahol a nőnek amúgy is rendszeres menstruációja van), meg hízásnak nézi a gömbölyödő hasat, a baba rúgását meg az esti káposztás bab eredményének tudja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!