Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudtam, hogy terhes...

Nem tudtam, hogy terhes vagyok. Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Ismertek olyat, aki későn jött rá, hogy terhes? Hogy reagált rá? Hányadik héten tudta meg?
2016. okt. 16. 18:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én voltam szülni 3 éve, akkor hoztak a szobánkba egy csajt, akin csak azt láttuk, hgy mindkét keze-lába be volt fáslizva.Mindenki nézte hogy ezzel meg mi lett és miért erre az osztályra a mi szobánkba hozták.Aztán közölte,hogy most derült ki, hogy 36 hetes terhes. Szerintem mindenki ledöbbent mert teljesen lapos hasa volt. Pár napra rá pedig ő is tolta a picit.
2016. okt. 17. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nuygi, ezt én sem tudom megemészteni. Nekünk a szomszédunkban van egy asszony, aki éjjel jött rá, hogy terhes, amikor szült. Mi láttuk rajta, nem lehetett nem észrevenni, ők nem beszéltek róla, utólag kiderült hogy azért nem, mert a nő nem tudta. Hát ezt nekem ne mesélje be senki, pláne 3. gyereke, nem hiszem el hogy nem tudta. Nem tudom elhinni és azt sem, hogy a has növekedéséből erre senki nem gondol?!?
2016. okt. 19. 14:14
 23/25 anonim ***** válasza:
69%
Igen,személyesen ismerek egy fiatal párt,akik szerettek volna babát,de nem jött össze nekik és az orvosok sem biztatták őket túl sok jóval,mert súlyos hormonális problémái voltak a feleségnek. Ám 14!!!! év után csoda módjára terhes, és 7 hónaposan vették észre, hogy egy fiúcska lapul odabent. Nagyon kedves és jómódú család,szóval nem alul-iskolázott balfékek,egyszerűen így hozta az élet. menstruációja nem vagy csak ritkán volt évente 2x 3x, magzatmozgás meg nemigen volt,csak 7 hónaposan erősödött,amikor láthatóan kidomborodott a feneke :D
2016. okt. 19. 23:27
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! ;)
2016. okt. 21. 20:29
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Na kb az ilyen értelmi szintű egyéneket tudom elképzelni, hogy állításuk szerint végig menstruálták a terhességet (nyilván olyan példa szerint, ahol a nőnek amúgy is rendszeres menstruációja van), meg hízásnak nézi a gömbölyödő hasat, a baba rúgását meg az esti káposztás bab eredményének tudja be.

2016. okt. 23. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!