Ismertek olyan nőt, aki 2-3 hónap után jött rá, hogy terhes?
1: Leírnád a történetet?
2: És utána már nem is jött meg?
Anyukám :-D
Azt mondta neki a doki, hogy korai klimaxa van (39 évesen). Abból tudta, hogy mégsem, hogy el kezdtem rugdosni :-D
Én lettem a 4. gyerek, van 3 testvérem, de őket anyukám 24-28 évesen szülte. Rám nem is számított.
5. vagyok, akkor még nem nagyon volt ultrahangozás, sőt, megbízható terhes tesztek sem.
de pl. barátnőm szülés után járt úgy, hogy nem volt rendszeres menzesze, mire tesztet csinált és elment dokihoz, már a 14. héten volt.
A barátnőm 4 éve. Szerettek volna már babát a párjával, de megjött neki. Aztán nem érezte túl jól magát, görcsölt a hasa, elment dokihoz és ott derült ki, hogy 12 hetes terhes. :) Mondta, hogy utólag visszagondolva, bár megjött neki minden hónapban, mégis az utolsó 3 hónapban nem is annyi volt, nem is olyan, de mivel vérzés volt, így nem gondolta, hogy már terhes lehet.
Annyiból jó a dolog, hogy mire megtudja, hogy terhes, már túl is van a rizikós első harmadon! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!