Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ismertek olyan nőt, aki 2-3...

Ismertek olyan nőt, aki 2-3 hónap után jött rá, hogy terhes?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 13:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
igen
2012. máj. 22. 13:22
 2/19 anonim ***** válasza:
Az én kicsim 8hetes volt mikor kiderült. Első hónapban rendesen megvolt,utána lettem rosszul egy általam imádott kaja szagától.(töltött paprika)ezután mindentől hányingerem volt,ezután csináltam tesztet.
2012. máj. 22. 13:23
 3/19 A kérdező kommentje:

1: Leírnád a történetet?

2: És utána már nem is jött meg?

2012. máj. 22. 13:24
 4/19 anonim ***** válasza:
A sógornőm 12 hetes volt, mikor kiderült, hogy terhes. Spirál mellett lett terhes, és addig a vérzése is megvolt.
2012. máj. 22. 13:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám :-D

Azt mondta neki a doki, hogy korai klimaxa van (39 évesen). Abból tudta, hogy mégsem, hogy el kezdtem rugdosni :-D

Én lettem a 4. gyerek, van 3 testvérem, de őket anyukám 24-28 évesen szülte. Rám nem is számított.

2012. máj. 22. 13:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem nézte meg a doki anyukádat uh-n? :D
2012. máj. 22. 13:26
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem van 1 ismerősöm,aki 5 hónapos terhes volt mikor rájött.Szoptatás mellett esett teherbe,kb 2 hónapos volt a babája.Nem menstruál és a hasa nem látszódott,mert még nem húzódott vissza az előző terhessége óta.Durva.
2012. máj. 22. 13:27
 8/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,ő is úgy jött rá,hogy el kezdett rugdosni a baba.
2012. máj. 22. 13:28
 9/19 anonim ***** válasza:

5. vagyok, akkor még nem nagyon volt ultrahangozás, sőt, megbízható terhes tesztek sem.

de pl. barátnőm szülés után járt úgy, hogy nem volt rendszeres menzesze, mire tesztet csinált és elment dokihoz, már a 14. héten volt.

2012. máj. 22. 13:33
 10/19 anonim ***** válasza:

A barátnőm 4 éve. Szerettek volna már babát a párjával, de megjött neki. Aztán nem érezte túl jól magát, görcsölt a hasa, elment dokihoz és ott derült ki, hogy 12 hetes terhes. :) Mondta, hogy utólag visszagondolva, bár megjött neki minden hónapban, mégis az utolsó 3 hónapban nem is annyi volt, nem is olyan, de mivel vérzés volt, így nem gondolta, hogy már terhes lehet.

Annyiból jó a dolog, hogy mire megtudja, hogy terhes, már túl is van a rizikós első harmadon! :D

2012. máj. 22. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!