Van itt aki 5-6 hetes terhes? (Szept elejen utolso mensi)
Hát én is titkolom még, korai lenne még elmondani de amúgy jó ötlet lenne
#7-es#
Mar csak par het csajok ;) aztan mehet a csoport:)
Amugy hogy vagytok? En mindig fazos voltam de tegnap ota megsulok:D baratom szolt ram hogy milyen hideg van meg fogok fazni :)
Borzasztó hányinger de nem hányok és a gyomrom is fáj tegnap annyira fájt hogy nem tudtam kiegyenesedni ma már az jobb, has puffadás is van pont mondtam a páromnak ha így haladunk nem kell nagyon titkolni nyilván nem a babátol csak a puffadás de elég nagy a hasam
#7#
Én folyamatosan rosszul vagyok,van hogy egy ora alatt 5x hányok. Már a mozgás is nehezemre esik😞 Remélem,hogy hamar átvészexlem ezt az időszakot.
#7; ne is mondd.... Elobb akadtam ki baratomnak hogy legalabb hanynek...
A mai " gyongyszem" majdnem elajultam egy bevasarlokozpontban. Szerencsere meg pont odamentem egy infopultoshoz aki segitett az orvosi szobaba feljutuni.
#19 kitartas!
Huh lanyok megszenvedjuk:) edes teher, de most epp nyugos vagyok es nehezen viselem....
Párom azt mondja elviselhetetlen vagyok :( pedig nem szándékosan de minden idegesít és hamar kiakadok mindenen remélem ez elmulik
#7#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!