7 hetes terhes vagyok és az elején fennállt a méhenkívülinek az esélye, kiderült volna már ha az?
Bővebben:
Van egy méhen belüli terhességem de a dr látott valamit a jobb petefészekben amire először azt gondolta h peteérés után maradt "maszat" vagy méhenkívül is van egy terhesség. Azóta voltam uh-n de a képlet ahogy a dr hívja nem változott semmi,nem látható benne semmi.
Mit gondoltok ha méhnekívül is lenne egy embrió az ekkorra már látszódna? Mármint ha az lenne akkor gondolom ő is 7 hetes lenne,igy gondoltam az ekkorra-t.
és ha nem élő azzal mi a teendő?
De a képletben nem volt semmi,üres volt
Mehenkivuli terhesseg eseten joval magasabbra ugrik a hcg szint. Ebben az orszagban, ahol elek, ha valaki terhes, akkor rogton vert vesznek tole ketszer 3 nap kulonbseggel, hogy nem elhalo terhesseg-e (tul alacsony hcg) vagy nem mehen kivuli-e (tul magas.)
Magyarorszagon meg hazakuldik a 4-5 heteseket, hogy menjenek vissza 7-8 hetesen, aztan meglatjak, hogy mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!