34 hetes vagyok, van rá még esély hogy megfordul a babám?
Szió!
Utolsó előtti vagyok. Pont erről írtam neked, mint amit az utolsó válaszadó írt. Mindenki el akar rettenteni. Nekem az ELSŐ babám volt, és farosan szültem meg 2 óra 20 perc alatt. Semmi komplikáció nem volt. Nálunk itt a városban volt egy kismama, aki 1 hónappal később szült. Az ő babája is faros volt, ő is megszülte, komplikáció nélkül. Talán ma már ügyesebbek az orvosok. Én Debrecenben szültem, lehet, hogy ez az itteni nőgyógyászokat is dícséri.
Nyugi!!!
Köszönöm a válaszokat, és a biztatást mindenkinek!
Az orvosom azt mondta, ha a 37. hétig nem fordul meg, akkor megcsászároz. Szerinte annak oka van ha addig nem fordult be (pl rövid a köldökzsinór), és mivel első baba, szerinte túl kockázatos lenne a faros szülés.
Szia!
Megfordult! 37 hetesen már jó irányban volt. 41.héten született. Tehát van rá esély hogy megfordul:)
Minden jót neked!
Köszi,hogy válaszoltál!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!