34 hetes vagyok, van rá még esély hogy megfordul a babám?
Jujj ! együttérzek!!
Hát nagyon remélem, mert 30 hetes vagyok, de a mai uh szerint ugyanez a helyzet, ráadásul kicsi a helye..
azzal nyugtatnak, majd még fordulhat, de ha ennyire nem akar..nem tudom..Írhatsz privit is , hétfőn megyek a dokihoz és ott megkérdezek mindent, mert most már én is aggódom, nem akarok császárt!!!! A doki is azt mondta az én hasfalam nem olyan amit szívesen vagdosna..
Mivel már kevés helye van, kicsi rá az esély, de ha úgy nézzük 5-6 hét alatt még bármi megtörténhet. :)
23 hetes kismama
Szió!
Szerintem is megfordulhat, mert az én kislányom is a 38 hetes UH-ra fordult meg (igaz, koponyavégű fekvésből medencevégűbe, de a lényeg ugyanaz). Bár nem kell aggódnod akkor sem, ha nem fordul meg, mert igenis meg lehet szülni a faros babákat. Én úgy szültem a lányomat: első baba, komplikációk nélkül. Én is rettegtem a császárnak még a gondolatától is. Ha van ezzel kapcsolatban kérdésed, írj nyugodtan, szívesen válaszolok rá.
Annak idején engem mindenki elrettentett a faros szüléstől mondván, hogy nyakig fogok szakadni, na meg napokig fogok vajúdni. Hát nem így lett. 6.45-kor kerültem a szülőszobára, és 21.05-kor már a mellkasomon szuszogott a babóm.
Ne aggódj!!! Könnyű szülést!!!
Zita
a faross szülésről annyit gyerekek,hogy azt nem kívánom senkinek.
2 óra hosszáig el volt akadva a szülőcsatornába a kisfiam és a végére már nem is emlékszem.(de nem akarom részletezni)
senkit nem biztatok rá ,de vagy sikerűl vagy nem.
ha nem akkor nagy az esélye egy oxigén hiány által kialakult szellemi fogyatékosságnak.
nem is engedik ma már az első babásoknak .
ne félj még az utolsó percben is megfordulhat ,nekem ez nem jött be ,de ha sokat foglalkozol vele,meg fog fordulni.
szívből kívánom, hogy így legyen
"egy faros kismama"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!